dissabte, de juliol 22, 2006

Capítol 3 "Hannover amb grans esperances"

Després d'una nit a Stuttgart envoltats per milers de hooligans, ens vam despertar amb un petit canvi de plans degut a l'apretat horari que teníem. Decidim no fer parada a Colònia per poder aprofitar més la nostra estada a Hannover.
Ens vam posar en camí, i després de 6 llargues hores de carretera, vam arribar a Hannover, on ens vam instal·lar a la vora d'un bonic llac a pocs metres de l'estadi. Hannover ens va semblar una ciutat molt neta i molt tranquila, fins i tot freda.
Després d'instal·lar-nos vam decidir mirar el partit d'Itàlia-Austràlia en un bar amb vistes al llac, on l'especialitat era un peix cru bastant xungo. Aquí vam trobar-hi els primers compatriotes, uns extremenys amb molt pocs llums però que feien molt de riure amb els seus comentaris incults.
Els mítics no van trigar en aparèixer, i Kapi va ser el primer en fer una foto amb JJ Santos (amb les seves "ojeras"). Itàlia per la seva banda guanyava amb gol de penal a l'últim minut xiulat per Medina Cantalejo (molt criticat). En aquells primers moments a Hannover van caure les primeres birretes del viatge i vam observar una gran colònia d'italians celebrant la victòria pels carrers de Hannover.
Posteriorment mirariem el Suïssa-Ucrania en el mateix bar, i Xasko en una escapada a l'autocaravana va trobar-se novament amb JJ Santos que estava en directe a l'informatiu del vespre d'Antena 3. Després del fluix enforntament entre Suïssos i Ucraïnesos, Kapi, Pantin i Xasko van decidir investigar la nit de Hannover juntament amb una colla de Burgos, mentre Brugui mirava passadetes vora el llac.
Tot estava a punt pel nostre primer partit mundialista in situ de les nostres vides, i l'emoció anava en augment.