dimecres, de juliol 12, 2006

Capítol 1: "Arribada a Basel, l'infern fronterer"



A la mitja nit del divendres, l'expedició nonempabista parteix de Girona en busca de tots els seus integrants. Comencen els problemes amb un petit show de Xasko per arribar a casa de Kapi, que només pujar a l'autocaravana ens deleita amb el seu CD de cançons pel mundial. Els càntics no esperen i l'autocaravana avança amb el ritme ferm de saber que viurem una gran experiència. Xasko és el primer conductor, acompanyat per Adam i evidentment per la música d'Andrés Calamaro. A les 4 del matí es produeix el primer relleu al volant, quan Kapi tira del carro copilotat per Pantin, mentre escolten CD extrems de Xasko. A les 7 del matí un Kapi cansat demana el canvi i Brugat entra a escena amb la música tecno fins a la frontera Suïssa, on comença el gran espectacle. Un gendarme francès aparentment de bon rotllo ens atura per demanar-nos els passaports. Tot són bones cares i bromes fàcils del gendarme que ens diu que Espanya perdrà (al cap i a la fi tenia raó). Però de sobte ens fan baixar i ens buiden peça per peça de roba les maletes.

No contents amb això ens escorcollen l'autocaravana (Amb les nostres cares de sorpresa de fons), i ens fan despullar en una sala per comprovar que no portem res a sobre (Això ja va ser massa). Però això no acaba aquí, perquè fan entrar un gos rastrejador per tornar a mirar les maletes (Increïble). Finalment passades 2 hores, veient que no pertanyiem a Al-Qaeda ni res semblant, ens deixen seguir camí fins a Basel (Potser tenien ganes de tocar el que no sona). Arribem a Saint Jakob's, mític estadi de Basel, aparquem l'autocaravana amb un nou amic. No és altre que l'home que controla el parquímetre que ens diu que no cal que paguem res per la nostra estància. Ens colem en el tranvia i anem al centre on en un bar amb pantalla gegant gaudim de la victòria d'Alemanya davant de Suècia (2-0) prenent coca-coles a 6 euros.

Adam i Xasko retornen cap a l'autocaravana a fer migdiadetes mentre Kapi, Pantin i Brugui visiten els carrers del centre. Adam i Marcos es tornen a colar al tranvia i arriben al centre on es junten amb els altres 3 mítics en el mateix bar per disfrutar d'un gran partit com va ser Argentina-Mèxic (2-1) després del golàs de Maxi López? (Rodriguez!!) a la pròrroga. Cal destacar que Pantin va demanar el compte al cambrer mentre repetien el gol de Maxi. Pantin ja no en fa gaires d'aquestes, però quan les fa les fa. A la nit comprem tiquets pel tranvia per primer cop, i curiosament és l'únic moment que hi ha revisors. La sort va començar a canviar en aquell moment. Arribem a l'autocaravana i ens posem a dormir no sense abans comentar el pivón que té per xicota l'Stefan, amic d'Adam.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

no vui ser critic, pero a mi em va encanta el gol d Maxi Lopez contra el Chelsea fa 2 anys, em sembla q aquest any no na fet cap ni en lliga ni en xampions,pro tot i axo a nat a lalbiceleste? q gran pekerman! en canvi,pobre Maxi Rodriguez que fot golassos per l'escaire i els i donen a "La Gallina",estic ansios pel 2on capitol!!

Marcos ha dit...

JAJAJAJA Correcte fa mal reconeixer el fallo però no és el primer cop que em passa. Cal reconèixer que soc fluix en aquest aspecte. El compte siusplau!!!! Per cert el segon capítol serà en breu!!!