dimarts, d’agost 30, 2005

La taronja mecànica?


La guia del Nonempabé.


Després de moltes setmanes d'espera, el Nonempabé va fer la seva presentació oficial en petit comitè, per tal d'iniciar el dia 19 de setembre els entrenaments.
En la presentació vam poder veure la Guina de la lliga editada pel prestigiós diari MARCA on es dóna tota la informació detallada de tots els equips que competiran en la lliga universitària. En la presentació es va aprofitar per presentar les noves equipacions taronges i les equipacions suplents blau cel, amb les corresponents mitges i pantalons.
El club ha fet públic el nou patrocinador, la casa d'apostes Interapuestas, amb la qual el club pot posar a disposició dels seus jugadors el pack de dues samarretes, dos pantalons i dos parells de mitjes a l'irrisori preu de 30 euros en total. Val a dir que el club compta amb equipacions limitades en stock.
Pel que fa a l'òrbita nonempabista, Marcos ha patit una rotura parcial del lligament creuat posterior tot i que fonts properes al club desitgen que el jugador arribi al 100% per disputar la pretemporada. D'altra banda s'especula amb el possible retorn d'Eduska al Març per omplir el buit que deixarà en la zona atacant del conjunt nonempabista.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Mitik Xasket, aqui tas superat. Ets gran i ho saps!!!! Bonissima aquesta noticia i esperem qua a partir d'ara la web torni a agafar la força que ha tingut sempre.

Anònim ha dit...

Vosaltres si que viviu bé fent pàgines web!!!

Anònim ha dit...

Joder cada dia us ho curreu més, jo espero q aviat es posi en funcionament la secció de ciclisme, perquè en vull se el cap de files!!

Anònim ha dit...

Em marca la pàgina que surt si pitjes el nom de Jordi Pantin jajaja bonissim

Anònim ha dit...

mitics son en xiger desde LODZ (POLONIA) us segueixo desde aki... feu comentaris mitics aixi per riure! vinga nens, cuideuvos!