dimarts, de març 27, 2007

Resurrecció

NONEMPABÉ, 14 - ARABIAN HORSE, 5








Resurrecció abans de setmana santa. La primera fase de la lliga universitària havia sembrat desil·lusió entre l’afició nonempabista. L’equip havia patit dues derrotes davant els Patrick’s i el Flower Power, i va haver de lluitar pel segon lloc fins l’últim moment. Molts donaven per morta la generació nonempabista de mítics. Els seus jugadors no donaven el rendiment esperat. Els seguidors taronges que ahir van decidir-se a donar una oportunitat al seu club, tenien la certesa que el partit podia ser un comiat. Ni Kapi, ni Xasko, ni Pantin, ni Pau Garcia, ni Granados, es troben en un bon moment de forma i han tocat fons futbolístics amb el Caldes. Les esperances eren minses.

L’equip va saltar al camp amb la única baixa d’Eduska (que no debia canviar l’hora), i amb la incorporació de Kike Cenoz i Marc Quer, que finalment van poder vestir la samarreta taronja. El rival, un tal Arabian Horse ple de ganes de deixar al voral l’equip nonempabista. Tot apunt per el duel que definiria el rival de lo + gran a semifinals.

Els socis nonempabistes van veure amb resignació com després d’un gol de Didinho, obviament de cap, els visitants s’avançaven per 1-2. Però ben aviat van haver de fregar-se els ulls. La maquinària taronja començava a funcionar. Pantin i Xasko sòlids a darrera, Kapi donant sortida ràpida de pilota. El mig del camp era de somni. Kike-Quer es trobaven mes enllà de la fonètica, Julevin i Pau Garcia traslladaven la seva entesa de la nit al camp de futbol. Didinho només havia de posar el cap per firmar la supremacia que ja imposava Granados des de la seva porteria. Autèntic Tiki-Taka, joc a dos tocs, toca i me’n vaig, parets, barrets, quin reguitzell de mostres artístiques.

Amb tot l’engranatge futbolístic en funcionament, era qüestió de temps esperar que arribés una allau de gols. Dit i fet. Didinho encapçalant, mai millor dit, l’atac nonempabista va establir l’empat. Aviat arribava el tercer i el 4-2 obra de Xasko amb una rosca endimoniada que es colava per l’escaire. S’arribava a la mitja part i el Nonempabe tenia la feina feta. Algun seguidor patia pel record dels altibaixos dels taronges en algunes fases dels partits (De fet contra els Patrick’s també es guanyava 3-1). Però ahir la màquina de fer fubol no es va aturar, i el 14-5 reflecteix a la perfecció la diferència entre ambdós equips. Que passi el següent.




1 per 1

Xevi Granados (7) Progressiu. Va començar fluix però es va anar entonant a mesura que avançava el partit. Va acabar essent espectador del constant atac del seu equip.

Jordi Pantin (8) Sacrificat. En la seva línia. Valuart defensiu, i amb una mala estrogança constant. Ahir va ser el torn del seu nas, que va col·lisionar amb el cap d’un rival provocant-li un trau.

Kapi (8) Segur. No era el Kapi de Caldes. Aquest era un Kapi ràpid, segur i amb gran toc de pilota. Va donar aire al joc i sortida de pilota.

Xasko (8) Ànima. Sobre Xasko està tot escrit. Quan es decideix a donar joc i els companys l’acompanyen, és l’ànima. Ahir estava decidit a sacrificar-se i així ho va fer. Creuem els dits perquè segueixi en la línia.

Julevin (9) Renascut. Si parlem de resurreccions, la de Jule és la més evident. Ha tornat a donar el nivell futbolístic que li recordàvem.

Kike (8) Desequilibrant. El jove jugador basc va aportar un plus d’intensitat al joc que l’equip necessitava urgentment.

Marc Quer (9) Omnipresent. Finalment ha pogut jugar. Ho diem així perquè és un regal poder comptar amb un jugador d’aquestes dimensions tècniques.

Pau Garcia (8) Refet. És un gran jugador i ahir va acompanyar la seva habitual facilitat per deixar enrere contraris amb el sacrifici defensiu.

Didnho (9) Cap. Va fer 7 gols, 5 d’ells amb el cap. Queda clar que si existís el Headbol, ell seria el millor jugador de la història.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

i el clades resucita?? ja ni pronòstics ni re mahou!

Anònim ha dit...

jajajaja el Caldes necessita una mica de pronostics seriosos

Anònim ha dit...

els pronostics seriosos no es poden fer quan es combinen altres coses

Anònim ha dit...

Somos mustang y somos ganadores. Antes eramos perdedores. Ahora sois ganadores!

Anònim ha dit...

grande mustangs!

Anònim ha dit...

Esteu al pou nanus

Anònim ha dit...

anims!!!!

Anònim ha dit...

Es vol començar una nova disciplina altament relacionada amb el futbol. Es diu headbol, i els nens que el comencen a practicar tenen a Girona el millor referent de tots els temps. Es diu Didinho.

Anònim ha dit...

nanus,el resultat va ser 14 a 3,però bueno,no passa res.AHH,esteu cagats per les semis,us emportareu la sorpresa de la vostra vida fills de la gran puta,esteu cagats!!!!,no cal ke vingueu escoria,gossos,pantin de merda,fills de puta!!!!

Anònim ha dit...

fills de puta,purria,escoria,les vostres mares estan aquí amb mí!!!

Anònim ha dit...

Rocco Buffon si no saps comptar tu tampoc digaho. Perdiem 1-2 i llavors van arribar dos gols més. El del regal de Pantin i la vaselina a la segona part. Para de fer complots per jugar el partit quan no va be a molta gent MVP de fluix COMPLOTSSSS

Anònim ha dit...

digamo a la cara fill de la gran puta ke després et trobaré i em menjaràs el cul,gos de merda,ja me la xuparàs de cantu tros de porc,marchu pitxku mater,fill de la gran puta!!!!!