dissabte, de març 17, 2007

Ídols i escorpins

La centrada sembla bona, pero el davanter ha passat de llarg. La pilota li quedarà enrere. Però la remada de l'escorpí permet redreçar la situació. Una acrobàcia esteticament preciosa. Matuzalem la va convertir en realitat davant el Sevilla. Que gran que és el futbol.

Però si algun escorpí futbolístic té mèrit, és el de René Higuita. Allò fàcil és per els febles, i el porter colombià és dels valents. Tan valent que és temerari. Wembley la catedral del futbol britànic va viure un moment màgic quan Higuita es va decidir a fer aquesta acrobàcia per aturar una centrada inofensiva. Alguns el criticaran per la seva infeciència. Però jo vull donar les gràcies a aquest melenut porter per mantenir la fantasia viva del futbol.

Gràcies Higuita per demostrar que existeix el porter davanter que en alguns patis d'escoles del món havien començat a prohibir els propis nens. Gràcies Higuita per fer que milers de nens intentin repetir la teva jugada. Gràcies Matuzalem per ser un d'aquests nens.1 comentari:

Anònim ha dit...

Gracies per bloc intiresny