dilluns, de març 12, 2007

REMUNTADA HISTORICA

El Nonempabé no deixa de sorprendre'ns. L'equip segueix viu en la competició lliguera gràcies a una remuntada històrica davant d'un bon equip com era el FC Sankt Pauli.

L'equip nonempabista iniciava el partit amb 9 jugadors convocats, entre ells alguns jugadors que provenen de categories inferiors com Xevi Granados i Jordi Carbó i el fitxatge d'última hora de Guillem Tarradas "Turri".

El partit s'iniciava amb un domini clar de l'equip visitant on es podia comptabilitzar cada atac per gol. L'avantatge al marcador s'anava ampliant progressivament fins arribar a la mitja part amb el resultat de 3-7. Les coses pintaven molt malament per l'equip taronja ja que el balanç defensiu de l'equip era molt fluix per les grans contres realitzades pel Sankt Paulí.

La mitja part va ser un intercanvi d´opinions molt important ja que el partit anava encaminat cap a una derrota i la posterior eliminació del nostre equip.
L'equip va decidir canviar totalment l'estil de joc que ens caracteritza i potenciar el mig del camp amb un 3-2-1 amb un joc directe aprofitant els desplaçaments de Kapi i les grans rematades de Didinho. Això, acompanyat de la recuperació física en la segona part d'Adam Fontes, les grans parades de Xevi Granados, el sacrifici defensiu d'Eduska, la qualitat de Turri al mig del camp, les internades per la banda de Jordi Carbó i Julevin i el suport des de la banqueta de Bicho varen donar fruit i amb un parcial de 6-0 al segon temps, l'equip Nonempabista s'en va endur la victòria per un 9-7 que feia embogir l'afició local.


L'esperit del nostre equip va sorgir i va demostrar que el Nonempabé C.F. no està mort i que encara que les coses no siguin tan fàcils com sempre, el nostre equip sempre estarà entre els més grans.1x1

Xevi Granados: De menys a més. Després d'encaixar 6 gols en la primera meitat, dels quals uns imparables, va resurgir a la segona part i va salvar l'equip amb més d'un 1 contra 1 que hagués fet impossible la remuntada. Gran partit del juvenil nonempabista que s'ha guanyat la titularitat a la porteria del nostre equip.

Kapi: En aquesta ocasió el jugador nonempabista va ocupar la plaça de defensa central i l'aclimatacó a la nova posició no va ser fàcil. Poc a poc es va anar notant la seva adaptació i finalment va ser una peça clau per la remuntada gràcies a les seves assistències de gol i rarament als seus dos gols.

Eduska: No vam poder gaudir de les seves famoses trepitxades i regats degut a que la tasca que va realitzar va ser totalment defensiva degut a les baixes que patia l'equip. Tot i la seva ubicació, el jugador es va buidar defensivament i físicament, fet que demostra que és un jugador que sent els colors com el que més.

Turri: Gran partit del nou jugador nonempabista. Va realitzar un partit completíssim. Gran sacrifici defensiu al mig del camp, detalls tècnics que van fer aixecar al públic local i un gran gol que va donar peu a la remuntada del Nonempabé. S'espera la presència d'aquest jugador en properes convocatòries de l'entrenador Kapi Rijkaard. Debut immillorable del jugador camallerenc.

Julevín: Com tots els jugadors de l'equip es va buidar físicament i va haver de realitzar tasqes més defensives a la segona part degut al sistema que va introduir l'equip a la segona part. Tot i això també va demostrar cosetes en atac com un bon gol a passada de Carbó i algun que altre moviment de pelvis.

Adam: Després de fer una primera part per oblidar degut a la ressaca que portava, el jugador es va espavilar a la segona meitat i va començar a donar mostres de la seva qualitat amb les seves famoses croquetes i amb un gol de clàssic davanter centre a passe de Didinho. Es pendran mesures disciplinàries per le sortides nocturnes de Thiago Fontes.

Jordi Carbó: Després d'un gran gol a l'inici del partit, el jugador va buscar la porteria rival amb menys fortuna. Tot i això era un incordi continu pel lateral esquerra del Sankt Paulí. Tot i la sortida nocturna del dia abans, la ressaca va estar millor portada i en cap moment se li va notar la taja del dia abans.

Bicho: Només va jugar uns minuts a la primera part ja que es va guardar per les birres amb els àrbitres i pel sopar que tenia a la nit amb els companys de la Caixa. Va animar contínuament des de la banqueta i es va convertir en el nou Vialli de l'equip fent d'entrenador-jugador. S'espera que en properes convocatòries jugui més minuts degut al plà físic específic que està duguent a terme.

Didinho: Va ser la clau de la remuntada de l'equip gràcies al seu gran poder aeri que en molts moments recordaven al ex-jugador del Madrid i de la selecció Chilena "Bam Bam" Zamorano. Va ser autor de varis gols i d'assitències que van permetre la remuntada i la victòria. En aquest partit Didinho va tirar del carro i això ens segueix permetent estar vius en la competició.El proper partit del Nonempabé C.F serà contra els Blues, un equip que ocupa la tercera plaça de la classificació i que només li val la victòria per passar a la següent fase.
És un equip que hi ha més d'un "buffon" i que segurament no hi hauran suecs ja que partits així són únics i més d'un pagaria per poder-los jugar.
En els propers dies es comunicarà el dia i l'hora del partit i tanmateix la llista de convocats pel partit.

1 comentari:

eduska ha dit...

que hem de dir d'aquest partit? Són partits que fan afició i ens converteixen en un equip inmens. M'agradaria destacar la lluita dels jugadors a la 2 part, tots sabem que ja som alguns els que estem acabats pero morirem amb les botes posades perque disfrutem del futbol i jugar amb amics de facultat es algú que mai es vol perdre. M'agradaria destacar el sacrifici de tots pero en especial l'aportació de KAPI i DIDINHO ja que varen demostrar perque són any darrera any els jugadors més valorats, ja que esta clar que sense ells el somni del nonempabe s'hauria acabat. Ara s'ha de millorar per ser més competitius. Gracies a tots per fer del nonempabe una llegenda!!! un dia dirant hi havia un equip que es deia nonempabe que.... i no pararan d'explicar tot el que varen aconseguir...