dilluns, de març 19, 2007

Els 8 immortals




Diu la mitologia xinesa que els 8 immortals són un grup de déus que sempre caminen junts. Als playoff de la lliga UdG hi participaran 8 supervivents, però ni són figures mitològiques, ni seran immortals. 7 d'ells es quedaran pel camí.






A diferència d'altres edicions, aquesta temporada molts equips han presentat la seva candidatura al títol. El principal favorit, el Nonempabé ha vist restades les seves opcions d'assolir el pentacampionat, després d'una primera fase molt irregular. El finalista de les dues darreres lligues, Lo + Gran va fer la seva feina a temps, i vol aconseguir d'una vegada per totes un títol que s'escapa any rere any. Entre els nous candidats, el Patricks sembla un equip fet a consciència per trencar amb l'hegemonia nonempabista. De fet, a la lliga regular ja es van carregar a l'equip de Kapi Rijkaard. Els altres conjunts són a priori més febles, però no es descarta la possibilitat de sorpreses en els quarts de final.






En l'hipotètic cas que Nonempabé i Lo + Gran arribessin a semifinals, hi hauria duel fraticida entre mítics per aconseguir un lloc a la final. L'emoció està servida. S'accepten apostes!!!










5 comentaris:

Anònim ha dit...

ksdksjdkskjd

Anònim ha dit...

Nanus,hi ha unpetit error en el quadre,ja que els patricks es van enfrontar als 7 ciencies amb qui van empatar a 6 i a qui van guanyar als penals,i les bicicletes blaves van guanyar 3-2 a les queens.Per tan laprimera semifinal es disputarà paradójicament el próxim 26 de març a les 18 hores entre patricks i bicicletes blaves.Tot seguit,a les 19 hores es jugarà el partit de quarts de final entre els blues i lo més gran,i finalment a les 20 hores nonempabé-els blues.Els favorits són patricks,els blues i nonempabé(reforçats per Cesare,l´amant de la mare de Jule),respectivament.El motiu que es jugui la semifinal abans que els quarts és que en Xasco és Scoria,en esencia,i recordar també que hi ha animació a mitja part de cada partit amb els monólegs de Marti sala(martinades),Salt de Longitud amb xasko powell,habilitats amb la foca Andreu i per acabar unes rondalles a la vora del foc amenitzades per l´avi cruset.Molta sort a tots i recordeu qué sou.

Anònim ha dit...

m´he ekivocat també,el partit de les 20 hores no és nonempabé-els blues sinó nonempabé-arabian horse,soc un desgraciat,però és un a informació que ja coneixieu,també soc llicenciat en mecanografia.

Marcos ha dit...

Petit lapsus cerebral el que vaig tenir fent el quadre del torneig. Em temo que l'error no es deu a una possible dislèxia, ni al trencament de la catenària de les meves neurones. La culpa és de l'alcohol. De l'alcohol i de 5 anys a la UdG que m'han transformat en una tipologia d'escòria humana referencial. Per cert hi ha un joc de Play on els dolents es diuen Escoria (Algú pot confirmar notícia?)

Anònim ha dit...

jajajaja dilluns ho pregunto, escooooria!