dimarts, de juny 20, 2006

Segona jornada mundialista


El mundial continua amb la tònica de la primera jornada, on moltes favorites es van imposar sense excessiu bon joc, però al cap i a la fi amb bons resultats.

A nonempabe.tk, hem pogut afegir aquesta setmana a Adam Fontes, especialista de futbol internacional, que resol qualsevol dubte sobre jugadors internacionals per les seves seleccions.

RESUM SETMANAL
GRUP A: A Can Fontes vam gaudir d'un bon matx per part de la selecció ecuatoriana, que es va imposar sense excessives dificultats al combinat de Costa Rica per 3-0, desenvolupant un joc força brillant. Per la seva banda, Polònia va dir adéu la nit abans degut a un gol en el descompte per part d'Alemanya. El partit va ser ensopit, tot i l'emoció viscuda al lapsus per part dels integrants del Nonempabé.
GRUP B: Anglaterra va patir de valent davant de Trinidad i Tobago, però va acabar complint l'expedient al guanyar per 2-0 als caribenys amb gols a les acaballes del partit. Suècia va eliminar a Paraguay al imposar-se per 1-0 amb gol in extremis de Ljunberg.
GRUP C: Argentina destrossa a Sèrbia amb mitja dotzena de gols i presenta la seva candidatura al títol(6-0). Costa d'Ivori va marxar injustament derrotada davant d'Holanda (2-1) i quedà eliminada.
GRUP D: El grup més fluix. Empat de Mèxic amb Angola (0-0) en un partit decepcionant, i victòria de Portugal a iran (2-0) en un altre partit que va deixar molt a desitjar per part d'ambdós conjunts.
GRUP E: Grup que va quedar molt obert després de la derrota de la República Txeca a mans dels ghanesos, (2-0) i de l'empat d'Itàlia amb uns ressucitats Estats Units (1-1).
GRUP F: Croàcia va topar amb el mur japonès (0-0) en un partit marca per la calor, i Brasil es va desfer amb problemes d'Austràlia (2-0) que amb Hiddink pot donar a parlar en aquest torneig.
GRUP G: Togo va perdre tota opció davant Suïssa (0-2), i Corea va presentar la seva candidatura a passar de fase davant una desdibuixada i envellida França (1-1).
GRUP H: Recital d'Ucrània davant la fluixa Aràbia Saudí (4-0) i remuntada amb patiment inclòs d'Espanya davant Tunis (3-1).
Qui ho havia de dir, el màxim golejador és Torres, un davanter fallón i sobrevalorat però que amb 3 gols lidera aquesta classificació. Cal comentar que s'han fet uns quants dobles, entre ells entrenador de Mèxic (actor Spaggethi Western), Donovan (Jordi Cruz), Cesc Fàbregas (Pantin), i un llarg etcetera