dijous, de juny 15, 2006

Primera jornada MUNDIAL


El Mundial ha començat, i des de nonempabe.tk, arriba el primer repàs de resultats i aconteixements destacats de la primera jornada del torneig.
En aquesta primera fase, el centre d'operacions de www.nonempabe.tk ha esdevingut el Lapsus Cafè, on els nonempabistes han retransmès tots els partits en directe, amb presència de Kapi Alonso, Xasko Lama, Pantin Montes, Didinho Ferrer i Yeto Armando Maradona. Adam Fontes ha estat enviat especial a Barcelona, i Albert Anglès entrevistava a la gent de la biblioteca per saber les opinions dels estudiants respecte del mundial.


EL PRONÒSTIC

En primer lloc, val a dir que el pronòstic del guanyador del mundial de Nonempabe.tk es basa en un càlcul molt senzill:
1. Brasil gano la copa mundial en 1994, antes que eso, ganaron el mundial en 1970. Sumen 1970 1994 = 3964
2. Argentina ganó su última copa mundial en 1986, antes que eso ganaron el mundial en 1978. Sumen 1978 1986 = 3964


3. Alemania ganó su última copa mundial en 1990, antes que eso, ganaron el mundial en 1974. Sumen 1974 1990 = 3964

4. El mundial 2002 Brasil repitió el campeonato, y es lógico, ya que si sumamos 1962 (donde Brasil fue campeón también) 2002 = 3964, por lo tanto, Brasil debía ser el campeón, y así fue.

5. Y si se quiere pronosticar el campeón para Alemania 2006, hagan la operación al revés. Resten 3964 - 2006 = 1958... Ese año el campeón mundial fue Brasil, así que se escuchan pronósticos para el 2006.....

6. Y LO MÁS IMPACTANTE: Los fanáticos ESPAÑOLES tenemos también motivo para alegrarnos, ya que seguramente ganaremos el mundial en el año 3964. Porque 0 3964 = 3964. O sea que ya sólo tenemos que esperar 489 mundiales para ser campeones! Eso equivale a 1958 años. En 1958 Brasil fue campeón del mundo. Así que la final va a ser contra los brasileños... ni se imaginan la goleada que les> >vamos a dar.¡¡¡Pobres infelices!!!!...


EL RESUM DE LA JORNADA

Després de la primera jornada de competició, podem fer un petit resum del que ha significat aquest inici per a les diferents sel·leccions.
  • GRUP A: Alemanya es va imposar a la lògica davant Costa Rica (4-2) però el seu joc no va convèncer, mentre que Costa Rica va certificar el seu paper de ventafocs del grup. D'altra banda Ecuador es va desfer d'un conjunt polac més aviat decebedor (2-0)
  • GRUP B: Anglaterra es desfà de Paraguay (1-0), mitjançant la llei del mínim esforç sota una calor de justícia. D'altra banda Suècia troba a faltar la manca de gol de Larsson i Ibrahimovic, i només és capaç de treure un llastimós empat davant de la modestíssima Trinidad y Tobago (0-0)
  • GRUP C: En el grup de la mort Argentina fa un gran inici i tomba a Costa d'Ivori (2-1), però preocupa que amb 2-0 Pekerman fa canvis defensius i desvirtua el bon joc argentí. En l'altre partit victòria d'Holanda davant una inoperant Sèrbia (1-0), en un partit on destaca Robben i la calor.
  • GRUP D: Mèxic imposa la lògica davant d'Iran (3-1) però ha de patir més del compte per assegurar els tres punts. Portugal per la seva banda es desfà d'Angola (1-0) amb un joc lent i previsible, però un Figo espectacular.
  • GRUP E: República Txeca repassa als Estats Units de la mà de Rosicky (3-0), mentre que Itàlia derrota a Ghana (2-0) amb un joc més ofensiu que de costum.
  • GRUP F: Austràlia porta a terme la primera remuntada del mundial, i en 7 minuts dóna la volta al marcador davant Japó (3-1), mentre que Croàcia cau davant la favorita, Brasil (1-0) tot i que els croats fan mèrits per treure'n quelcom d'aquest partit.
  • GRUP G: Corea remunta un partit que tenia perdut davant de Togo (2-1) en un dels millors partits de la primera jornada. D'altra banda França i Suïssa empaten (0-0), i els francesos no marquen gol en un mundial des de França 98.
  • GRUP H: Espanya dóna un recital davant d'Ucraïna (4-0) i fa somiar a l'afició. En l'altre partit Arabia Saudí sorprèn a Tunis i a punt està d'endur-se la victòria (2-2).

NONEMPABE AL MUNDIAL

El conjunt Nonempabista ha retransmès uns quants partits en directe, entre ells Argentina - Costa d'Ivori (Xasko-Pantin), Sèrbia - Holanda (Didinho-Pantin-Xasko), Itàlia - Ghana (Pantin - Didinho - Yeto - Kapi - Xasko), Brasil - Croàcia (Pantin-Didinho-Yeto-Kapi-Xasko), España - Ucrania (Pantin-Xasko), Alemanya - Polònia (Pantin - Yeto - Kapi- Xasko).

A més molts d'aquests partits han estat seguits individualment per els especialistes. Adam Fontes des de Barcelona com a enviat especial ha fet anàlisi de tots i cadascun dels partits mundialistes.