dimarts, de juny 06, 2006

Nonempabe 2006-2007


El despatx del Nonempabé treballa sense descans per confeccionar la plantilla per a la pròxima temporada, per tal de poder assolir la fita del pentacampionat que ja seria la major llegenda de la història futbolística.


BAIXES

En aquest apartat, sembla el més difícil de mesurar, però com a possibles baixes sonen en primer lloc Eduska, que deixarà de ser universitari, tot i que no es descarta que segueixi jugant els partits on pugui venir. En segon lloc, Xasko, que depèn de la continuació dels seus estudis a Barcelona que li impedirien jugar de forma habitual amb el conjunt taronja. No es descarta que ajudi a l'equip eventualment. Joan Martinez deixa de ser universitari, però tampoc es descarten possibles ajudes eventuals. Pissarra deixa la disciplina del club per fitxar pel Vitoria de Guimaraes.

CONTINUEN

Kapi, Pau Garcia, Didinho, Pantin, Bicho, Josep Ros i julevin en principi tenen un any més de contracte, i es pressumeix amb la seva continuïtat.

SONEN PER ALTES

Xavier Ramos ha tornat de República Txeca i no es descarta la seva possible incorporació. Es suma l'interès del possible fitxatge de Robert Negre si esdevé universitari. També sona el nom d'Enrique Cenoz per substituir la possible baixa de Xasko i el club estudia el fitxatge d'un jugador de garantia a la defensa.

PLANTILLA 2006/2007 a dia d'avui

POR- Kapi
POR- Tripo (ajudes esporàdiques)
DEF- Pantin
DEF- Xasko (Si no va a Barcelona)
DEF- Xavier Ramos (si retorna)
MED- Pau Garcia
MED- Bicho
MED- Josep Ros
MED- Enrique Cenoz (si fitxa)
MED- Robert Negre (si esdevé universitari)
DAV- Didinho
DAV- Julevin
DAV- Eduska (ajudes esporàdiques)
DAV- Joan Martínez (ajudes esporàdiques)