dimecres, de maig 18, 2005

Buscant nous talents


Planificant la temporada 2005-2006

El diumenge, amb la premisa de planificar la temporada 2005-2006, tres membres de la junta directiva del Nonempabé es van endinsar en terreny hostil per observar perles del futbol regional barceloní.
El camp triat era el camp de la Iberiana, líder del grup 2 de 1a Regional. Pantin, Xasko i Kapi van arribar en autobús a la zona Franca, on van baixar-se per dirigir-se a aquest mediàtic camp de futbol. Al seu voltant edificis de protecció oficial que feien preveure que la mala fama d'aquell camp estava sobrevalorada.
Però res més lluny de la realitat, ja que de camí al camp, una esplanada s'obria davant els seus ulls, amb olor a cremat, cotxes destrossats, gallineros i barraques de fusta. Algun personatge fins i tot va oferir droga als membres nonempabistes.
Un cop al camp un home de raça gitana sense dents a la boca, va fer pagar la entrada de 6 euros als components nonempabistes, que no s'atrevien a comentar res per por a represalies. Era el minut 35 de la primera part i el marcador reflexava un 5-0 que ja no es mouria.
A la mitja part el sorteig de les tires de números es va realitzar, amb Pantin i Xasko desitjant que no els hi toqués per no ser agredits. La segona part va seguir en la mateixa tònica, i la directiva enviada a buscar talents va decidir que no volia aquest tipus de jugadors al seu equip.
Va arribar el xiulet final, i els mítics nonempabistes van abandonar rapidament les instal·lacions esportives de la Iberiana.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Va ser un dia molt gran Kapi i Xasko....

Marcos ha dit...

Jaajajaj dia ple de comentaris mitics i coses a recordar. S'ha de repetir i ho sabeu!!! Sandra Gallego!!!

Anònim ha dit...

Asi q erais vosotros???

Marc ha dit...

Va ser un dia increible, només apte pels més mitiks. Hi tant que es repetirà!!!! Pantín i xasko sou molt grans però no tan com la nostre Sandra. Grande Sandra Grande!!!!!!

Anònim ha dit...

Vendréis esta noche a Valencia? no falleis... sin vosotros tres no soy nadie!!! os kiero mucho!!!

Anònim ha dit...

Sandra Galleeeeeeeego!!! lalalalalalalalala Sandra Galeeeeeeeeego!!!! lalalalalala Sandra Galleeeeego!!!! lalalalalalalalaaaaaaaaa!!!!!

Anònim ha dit...

Gracias chicoS!!!!!

Anònim ha dit...

CAMPEONESSSS CAMPEONESSS
Q les den por el culo al ROs casares i al espectador akel q parecia filemon!!

Anònim ha dit...

Nos robaron el bolso en el quinto partido... aquellos árbitros, además de no vestir conjuntados, se rieron delante de nuestras narices....

BASTARDOS... MÁS QUE BASTARDOS!!!