divendres, de juliol 13, 2007

Molt mític

3 de setembre de 1990. Eliminatoria de classificació pel Mundial Itàlia 90. Xile juga a Maracanà contra Brasil. La canarinha en fa prou amb un empat per classificar-se, mentre que els xilens necessiten una victòria. El partit avança, i la davantera brasilera s'estavella contra el porter Roberto Rojas una vegada i una altra. Finalment, al minut 49 de partit, Careca fa embogir la torcida amb l'1-0. Xile està fora del Mundial.

De sobte, cau una bengala a la gespa de l'estadi, i Roberto Rojas cau a terra afectat pel llançament. Els metges i companys d'equip corren a ajudar-lo, ja que sembla que té una ferida i sagna abundantment. Els xilens abandonen el camp amb el porter estirat a la llitera. El partit es suspèn pels greus incidents. Duríssim.

Però aquí arriba la part més forta de la història. Roberto Rojas arriba a l'hospital i no té rastres de pólvora a la ferida, que presenta un tall molt net. Les sospites començen a multiplicar-se. Poc després, els fets surten a la llum. El porter xilè duïa un bisturí dins els guants, i aprofitant el fum de la bengala, es va inferir un tall a la cara, per tal que suspenguessin el partit i donessin el seu equip guanyador del partit. Un cop coneguts els fets, Roberto Rojas va ser inhabilitat de per vida per la FIFA, que li va prohibir jugar a futbol federat.

4 comentaris:

romario ha dit...

xasko tencanta posar histories de eudulio varela i coses dakestes!!!

1 abraçada des de brasil crascks!!! espero q estigueu fent molt d mal a les nits catalanes i portant el bandalisme fins lextrem!!! jo ara mestic recuperant de la ressaca de la copa america!!! molt gran!!!

1 abraçada!!!

Anònim ha dit...

pantin escoria encara no ens has dit res del pis!!!

Anònim ha dit...

Però t'estimem

Anònim ha dit...

Nevertheless, thomas sabo if you have a wider budget range, thomas sabo sale then you can explore other options from thomas sabo jewellery reputable and large diamond jewelry stores. thomas sabo charms These stores offer diamonds in greater carat, thomas sabo online with more clarity, more varied shapes, sabo jewellery cuts and colors. Diamonds are determined according to the 4 Cs, thomas sabo charms sale which are the Carat weight, Clarity, Color and Cut. cheap thomas sabo charms The Carat weight is the unit of weight used to measure diamonds. discount thomas sabo charms One carat is subdivided into 100 points, hence, thomas sabo charms clearance one carat equals 0.20 grams.