dimarts, de juny 26, 2007

Nova pàgina de futbol



Futbolmitic.blogspot.com, ha nascut fa pocs dies, fruit de l'avorriment vacional propi d'aquestes dates. La idea és apropar el futbol en totes les seves dimensions als lectors. Anècdotes, reportatges, entrevistes, vídeos i un seguiment exhaustiu a l'actualitat esportiva, i sobretot futbolística.


Aquí teniu una petita previsualització de la pàgina:


El portal es composa de diferents seccions que es troben enumerades en el menú vertical superior. D'aquesta manera l'usuari pot navegar i llegir les notícies que més l'interessen. En la primera fila, hi podem trobar les categories General, Internacional, Nacional, Regional, Multimèdia i Altres Esports. Però per aquells que encara voleu concretar més, hem fet un submenú dins de cada secció. A l'apartat General hi trobem Futbol és futbol, on tot allò relacionat amb l'esport rei hi té cabuda, i Anècdotes. Pel que fa Internacional, es pot visitar l'apartat Mundial, Eurocopa, Copa Amèrica o Altres. A nacional podrem seleccionar el país que volem veure la informació, mentre que a regional, de moment només hi ha l'apartat de futbol regional gironí. En la secció multimèdia hi trobem Vídeos i audios per veure i escoltar el futbol. Finalment, l'últim racó es dedica a altres esports, dividits en bàsquet, handbol i altres.
A la barra lateral, entre altres sorpreses, hi teniu la possibilitat de veure les portades del dia dels principals diaris esportius de l'estat espanyol. No cal dir que la visita és obligada per tots aquells nonempabistes de cor. I també afegir que podeu col·laborar amb les vostres aportacions. Adam Fontes ja forma part de l'equip de publicació. Recordeu, futbolmitic.blogspot.com.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Dober zacetek