diumenge, de febrer 11, 2007

Hi ha un bandàlic entre nosaltres!!!


Lo que abans eren rumors avui ja són realitats del tot constatades. Pau Garcia, el més que mítik jugador nonempabista ha cedit a les pressions rebudes aquests últims dies i ha confessat la seva militància a banda armada. Si bé és cert que ell mai s'ha identificat com a terrorista, moltes de les seves accions parlen per si soles: diferents furts a restaurants gironins, barricades, destrosses de mobiliari urbà, insults més que greus a fèmines... el perquè d'aquest comportament? no ho sap ni ell...



En els pròxims dies la directiva del club pendrà una decisió al respecte, tot i que des d'un inici ja sembla que se li imposarà una multa econòmica, els alts càrrecs del Nonempabé C.F. no descarten alguna mesura més dràstica: prohibir-li la sortida nocturna de qualsevol dijous als locals gironins, treure-li el vi de la seva dieta mediterrània o fins i tot separar-lo de Julevin durant les concentracions prèvies als partits.



Tant punt es sàpiga la sentència, la junta directiva convocarà una roda de prensa per tal de ternir-nos informats. Des d'aquí demanar perdó en nom del club per tal llastimosa imatge i esperem que tals accions aïllades no taquin la reputació d'aquest gran jugador que tenim entre nosaltres. Al nostres fans més petits només dir-los que es fixin en el Pau futbolista, el gran de debó!!!



Rectificar és de savis!!! i tu ets molt gran!!!