dimarts, de desembre 12, 2006

Nonempabe, 11 - Marzà, 4

RETROBAMENT NOSTÀLGIC



La tarda d'ahir tenia un color especial. El Nonempabé jugava el seu últim partit setmanal abans de l'aturada hivernal. Bicho, Didinho i Eduska havien acabat les seves respectives jornades laborals en les sucursals bancàries on treballen. Kapi passejava el seu gos mentre pensava la tàctica pel partit, Pantin feia experiments en un laboratori de la Universitat, Pau Garcia parlava per telèfon amb la seva xicota i Xasko tornava en tren de Barcelona després del seu primer examen a la Pompeu. 7 Vides (com la sèrie, ni rastre d'un gat) i el mateix destí, jugar a futbol.

En principi, un dia qualsevol, però fent un cop d'ull als 7 integrants del conjunt nonempabista, es veia que era el 7 inicial més mític dels últims anys (amb permís de Ramos). El rival no importava, era un simple figurant dins l'espectacle (com els New York Nationals quan juguen contra els Globetrotters). Kapi defensava la porteria, custodiat per Pantin i Xasko que eren els encarregats d'iniciar el joc cap el centre del camp on Pau Garcia exercia de pivot repartint pilotes a banda i banda on Bicho i Eduska esperaven l'esfèrica per desdibuixar la tàctica de l'oponent. Didihno solitari a dalt, es limitava a lluitar per situar la bola al fons de la xarxa.

El partit era especial, i els nonempabistes van jugar amb ordre i diligència, evitant jugades difícils i tocant ràpid fent que el rival corrés sense destí, com les gallines decapitades. El resultat va ser igualat fins a la mitja part, pero l'oponent nonempabista ja estava decapitat des del primer minut. L'única incertesa era saber el resultat final: 11 - 4.


1 x 1

Kapi (4) Desafortunat. La irregularitat de la pilota va fer que cometès errades en les poques intervencions que va fer el porter nonempabista. La nota que es mereix és un 2, però com el partit era tan mític li voliem posar un 8. Es queda amb un 4 pel suec de fer königs.
Pantin (8) Segur. No va tenir problemes per controlar els atacs rivals. Va jugar fàcil com sempre.
Xasko (8) Col·laborador. Situat a la línia defensiva va jugar per l'equip, cosa que s'agraeix. Va jugar fàcil!!! (Com poques vegades). Va fer alguna ruleta que altra però sense adoptar riscos.
Pau Garcia (8) Col·locat. Va donar joc i va fer gols. No es pot demanar moltes coses més al mític jugador de Buzz.
Bicho (6) Complidor. Va jugar el seu partit. No va tenir sort amb els seus xuts a la dreta, però va fer el paper de classe mitjana que necessitava l'equip.
Eduska (7) Croquetes. Va fer 1000 croquetes, però li van sortir bé. No està en el seu moment de forma més àlgid (com Bicho) però va fer un gran paper amb gols.
Didinho (7) Chevanton. Cal destacar el seu gol de xilena. Tot i no estar fi amb els controls va demostrar un cop més la seva capacitat golejadora.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Llagrimeta amb la crònica d'avui...

Marc ha dit...

Demano perdó a l'afició pel nefast partit que vaig fer. Necessito un d'aquells ànims urgentment.

Anònim ha dit...

Animsssssssssssssssssssssssssss kapiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Anònim ha dit...

Capiii no estiguis tristó*

Anònim ha dit...

Capiii no estiguis tristó*

pantin ha dit...

Aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiims!!!! ets gran!!!

Anònim ha dit...

Kapi si vols jafare de porter el dilluns jijiji

Marc ha dit...

Moltes Gràcies!!! Es valora molt aquest suport rebut per la família nonempabista. Quan vulgueu sabeu que el meu hombro està pel qui el necessiti, sinó pregunteu a pare Turri, jejeje.
Gràcies amics i gràcies també a aquest usuari anònim que no sé qui pot ser ;-)

Sou molt grans!!!

P.D. Xasko, saps que són els guants, però tens la porteria per quan vulguis. Fins demà mitik!!

Anònim ha dit...

Avui per fi acabo examens!!! Kapi ja saps que t'animem sempreq calgui fluix!!!! Lusuari anonim jo se qui es jijiji.
Ens veiem a la Renfe mitics i farem les primeres birretes del finde!!!!!

Marc ha dit...

Ets de San Migué i no pilles les ironies, xasko? Jo tb sé qui és, fluix. Jo no faré birres perque no bec alcohol, ja faré cocacoles o cacaulats, jejeje.

Anònim ha dit...

volem reportatges literàris dels teus xd

Anònim ha dit...

aveure si renoveeeeem escòrieeeeees!!