dimarts, de desembre 05, 2006

U.E Caldes

EL CIRC CALDENC

Les darreres actuacions del mític equip de la U.E. Caldes han deixat els seus aficionats amb un mal gust de boca. La sort sembla no estar del costat dels vermells, que practica un futbol vistós i es mostra superior a tots els seus rivals. Per sort, el paper dels principals competidors per obtenir l'ascens és molt discret, i els caldencs tenen les seves opcions intactes.
Però això no pot suposar una excusa per caure en la deixadesa, així que cal mirar endavant i treure tots els punts que manquen per arribar a Nadal. Un cop en l'època nadalenca, coincidint amb l'aturada de la lliga, diversos jugadors i persones de l'entorn del vestidor tenen prevista la creació del circ caldenc.
El circ tindrà com a principals conductors a Jaume Sampere (capità de l'equip) i David Viladàs (Auxiliar) que deleitaran el públic amb la seva música melòdica i les seves veus folklòriques. Xasko i Carles faran sessions de tocs mentre Tripo proposa un concurs de crits als assistents.
Totes les persones que hi assisteixin podran acceptar el repte d'Adam per guanyar-lo al trivial, així com jugar un partidet de tenis amb Kapi i Ferran Ventura (entrenador de Patty Schnider).


Pel que fa a l'actualitat més immediata de l'equip, la directiva ha decidit rescindir la fitxa de Pau Garcia i Pantin, ja que els hi han trobat una feina més adient que consistirà en escombrar el camp de sorra de Caldes per facilitar les obres de remodelació del camp amb la instal·lació de gespa artificial. Els jugadors caldencs estan molt contents amb la seva nova tasca dins l'organigrama del club i s'han posat a treballar avui mateix.

1 comentari:

Anònim ha dit...

des de quan una veu folklòriques? serà el tipus de mùsica no? fluix!