divendres, d’octubre 13, 2006

EL NONEMPABÉ COMENÇA A TOCAR JUGADORS


El Nonempabé C.F. parteix aquesta nova campanya amb l'objectiu d'obtenir el pentacampionat, un fet inèdit dins del món universitari.
Per aquest motiu la Junta Directiva nonempabista intentarà fer un esforç econòmic important per tal de reforçar la plantilla per a seguir garantitzant a la seva afició els títols i el gran joc que identifiquen aquest equip.

La temporada parteix amb una neteja de internacionals suecs que han viscut en le darreres temporades al nostre club i que no han estat disponibles jornada rera jornada per l'entrenador Kapi Rijkaard.
Per suplir aquestes baixes, el director esportiu Xasco Ariztinstain s'ha mogut pel mercat més proper i ja té una sèrie de jugadors a la seva agenda particular per a que realitzar-lis possibles ofertes.

El primer a la agenda i que partiex coma fitxatge mediàtic de l'equip és el de Jaume Freixas "Freixembach". El jugador que actualment figura a les files del St. Hilari seria un bon reforç a l'equip nonempabista i cumpleix tots els requisits indispensables per a formar part del nostre equip: "Gran jugador i molt millor persona". A més se li ha de sumar el fet de que és un bon consumidor de ratafia, cosa que ja comença a ser habitual al conjunt gironí.
Actualment té contracte amb els Bicèfals però sense cap mena de dubte el Nonempabé estaria disposat a pagar la seva clàusula de rescisió.

Les properes hores seran claus per la seva contractació ja que els directius nonempabistes és reuniran amb el representant del jugador a la població gironina de Campllong.

Des de la la nostra web seguirem informant sobre les negociacions ja que el reporter Jordi Pantín es troba a les portes del despatx del representant del jugador.

2 comentaris:

Marc ha dit...

Ets Molt Gran Jaume!!!

Anònim ha dit...

jajajaja 20 litres de ratafia??? Això està fet. Pel que fa al joc de claus de la catedral ens posarem en contacte amb l'amo jejej!