dimarts, d’octubre 31, 2006

Michael Owen és gal·lès!!!


Després d'una llarga espera, tot gal·lès podrà mostrar l'orgull de tenir a les files de la seva selecció un dels millors jugadors del món.
Fa un temps va sorgir la llegenda urbana de què l'abans jugador anglès era d'origen gal·lès, creant així un revolt mediàtic d'unes dimensions extraordinàries. Per tal de treure-li importància a l'afer i aclarir alhora els fets, la federació anglesa de futbol tres mesos enrera va encarregar fer un anàlisi d'ADN al jugador i a les seves dues generacions anteriors de la família.
Els resultats obtinguts, al tardar tant a sortir a la llum, han fet tèmer el pitjor als hooligans i avui després de la llarga espera ja hi ha la sentència.
Les dades biològiques no enganyen i, amb una fiabilitat d'un 99%, els resultats ens han donat la certesa de la presència dels mitiks gens gal·lesos dins l'organisme del pilota d'or del 2001.
Sembla ser que ahir mateix, i sempre des de l'anonimat, Michael Owen va jurar la constitució gal·lesa, fet que si no hi ha cap recurs des d'anglaterra permetrà al jugador jugar amb la seva nova selecció en el partit de classificació per l'Eurocopa del 2008 contra Irlanda.
Per últim, recordar que d'aquesta manera s'acabarà l'agònica baralla entre Pantín i tots els mitiks sobre la nacionalitat del crack britànic.