dilluns, de juny 06, 2005

LA FUNDACIÓ OFICIAL DEL NONEMPABÉ AGAFA FORÇA

Després d'un sondeig fet la nit del passat dissabte a les carpes de Girona, els socis volen que el club agafi força mitjançant el futbol regional ja que veu que el campionat universitari li queda curt.
Jugadors no li faltaran perquè pertànyer a aquest equip és tot un luxe i un sentiment que tots els que han vestit la nostre samarreta en alguna ocasió saben el que es sent. Entre ells han mostrat el seu total conformisme en aquesta creació i un entusiasme propi dels gran amants de l'esport rei.
Els que han mostrat interés per a formar part d'aquest equip són:
Porters:
Tripo (porter), tornaria al futbol en actiu. Tot i estar 4 temporades fora del futbol federat, les seves tasques com a entrenador i els seus partits de futbito han demostrat que encara manté els reflexes i l'efusivitat que havia mostrat durant la seva trajectòria immensa als maristes.
Pantín (defensa), indubtablement aquest jugador ho deixaria tot per jugar amb el Nonempabé a regional. Seria una forma de tornar la ilusió perduda ja que hi ha molt de futbol en les seves cames i això no es pot deixar escapar.
Kapi (defensa-migcampista), gran impulsor de la idea i gran ilusionat en la possible tasca. El que está clar d'aquest jugador es que fará l'impossible per a que es compleixi aquest somni. Seria el nou Vialli fent tasques d'entrenador-jugador.
Xasko (migcampista), tot i les ofertes rebudes últimament de numerosos equips, cap oferta li faria més ilusió que aquesta amb tota seguretat. Realment aquest jugador sent els colors de l'equip i la seva ilusió es fer gran el Nonempabé lluent l'escut a sobre el seu cor. Seria el cap de merchandising de l'equip gironí.
Didinho (defensa), un altre jugador ilusionat amb la idea. Tot i sempre estar amb equips de 1a regional, no dubtaria en començar en categories inferiors perquè confia que aquest equip es farà gran en un breu període de temps.
Aleix (migcampista), jugador que donaria molta profunditat a l'equip i un fixe a l'esquema del conjunt vermell. Jugador que no va dubtar ni un segon per donar suport a aquest projecte i es va mostrar vertaderament ilusionat.
Eduska (davanter), no hi ha qui dubti de la presència d'aquest jugador al Nonempabé. Per ganes i carisme no el guanya ningú i ha demostrat ser una peça clau als partits universitaris. Aportaria entrega i gols a la part ofensiva de l'equip.
Bicho (migcampista), degut al seu possible estancament a la primera regional com a col.legiat, seria un orgull i satisfacció poder comptar per l'entrenador nonempabista. La seva presència és vital pel que aporta fora i dins del vestidor.
Pau Garcia (migcampista), tot i la seva manca de sang, seria capaç de donar-ho tot per estar a l'11 inicial del Nonempabé. Jugador de toc i qualitat, imprescindibles per formar part del futur gran equip de Girona.
Txe (migcampista), jugador que la directiva dubtava del seu entusiasme envers aquest projecte i que es va fer evident durant el passat dissabte a carpes. Ilusionadíssim amb la creació podria venir acompanyat del seu germà Jordi per ser els nous De Boer.
Turri (migcampista), jugador creat entre les pedreres de Camallera-Maristes-Girona ben dotat técnicament. En les darreres temporades ha estat jugant a Camallera amb grans resultats. Jugador polivalent realitzaria les tasques de preparador físic pels estudis que cursa actualment.

Només amb aquests noms ja podem entreveure que aquest club té ganes de fer-se gran i el primer ascens podria ser assequible a curt plaç. A Això s'ha d'afegir altres noms com Puça (Salt), Joan Martínez (Salt), Anoro (Montessori), Pepo(Montessori), Ramos (Caldes), Ymbert(Caldes), Bos(Sàbat), Teixi(Sàbat), Mateo(Sàbat), Bustins, Albert Anglès (Porqueres) i innumerables jugadors amb ganes de jugar en aquest equip campió.

Xasko Ariztinstain també està treballant per aconseguir un fitxatge mediàtic. Fins ara ha sonat Montes, però el seu fitxatge no es pot confirmar actualment.
En breus dies es publicarà més dades que s'aniran informant progressivament als socis i simpatitzants de l'equip per mitjà de la nostre web. Patrocinadors, possible estadi, ... seran tractats inminenment a la vostre pàgina preferida, la nostra!!!

D'aquí us faig arribar una salutació de part de la directiva del Nonempabé C.F.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Sou els meus idols amb diferencia. Si es complis aixo serieu les persones mes mitikes que existeixen.

Anònim ha dit...

Dónde hay que ir para hacerme socia?

Anònim ha dit...

M'encanta que la ilusió de crear el club no s'hagi quedat allà a la devesa entre cubata i cubata...

Seria tan gran...

Marcos ha dit...

Seria molt gran, si no veniu us tallare les cames.

La plantilla està perfilada!!!

Anònim ha dit...

Como me entere que alguien va al Nonempabe le parto las piernas y se le acaba el futbol!!!

Anònim ha dit...

Hola, ante todo aclarar que yo no he escrito ese comentario beligerante.

Seguramente ha sido el cagado del Pantin, que yo antes de fraile he sido monaguillo, me cago en la virgen del pilar!!!

Aunque puntualizar que no es mentira lo que pone el que se ha hecho pasar por mi.

Vamos aiiiiii