dissabte, de juny 04, 2005

Kapi i Xasko renoven


Aquesta tarda s'ha fet pública la notícia que tothom esperava, que és la renovació d'aquests dos grans jugadors pel club nonempabista. Després de dures negociacions, el club ha arribat a un acord amb els dos jugadors, que també formaran part de la cúpula directiva del club.
Amb aquestes renovacions, l'estructura tècnica del club ja té a disposició per la pròxima temporada a Didinho, Pantin, Kapi, Pau, Aleix i Xasko . Falten renovar a Anoro que està meditant si excercir la clausula que li dóna opció a un altre any, Bicho que ha rebut ofertes de El Corte Inglés, Arxer amb ofertes de Djugardens i Helsinborgs, Eduska que marxarà cedit 5 mesos al Katowice, Ramos que marxa tot l'any a l'Slovan Liberec. De Marsal el club en sap poca cosa, es rumoreja que l'han raptat tropes de les FARC a Colòmbia.
En l'aspecte de fitxatges, s'estudia la reincorporació de Pastor, jugador puntal les últimes temporades dins l'esquema nonempabista, i la incorporació d'un "9", que la directiva no vol desvelar.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Xasko... para de fer riures tímids a les fotos eh?

Kapi... grande sandra, grande!!!

Anònim ha dit...

no veus q està a fora?!!!!

Anònim ha dit...

El fet a destacar de la foto i que ningú o gairebé ningú s'ha fixat és la samarreta interior de xasko que és més llarga que la samarreta del Nonempabé.
Que wena xasket!!!

Anònim ha dit...

home en ple desembre no convida gaire portar maniga curta aixi q havia d'abrigarme dalguna manera