dimarts, d’agost 28, 2007

EL FUTUR INCERT DEL NONEMPABÉ

Després de varis mesos sense escriure degut a la meva participació a la lliga sueca, faig el pas d'escriure sobre un tema que preocupa a la gran majoria dels que formem la família nonempabista.

Que serà del Nonempabé a partir d'ara? És el final que es mereixia el nostre equip després d'una gran carrera futbolística? Nonempabé ja és sinònim de passat?

Tots som els que volem que el Nonempabé segueixi endavant i segueixi marcant els impresionants registres que ha marcat fins ara però la gesta no és fàcil.
El futur actual de la base de l'equip està allunyada de la UdG i la disposició horària dels nostres jugadors comença a ser incompatible amb l'horari habitual dels nostres partits.

La opció més assequible era la de realitzar algun torneig estiuenc i aquesta s'ha vist eclipsada per la mala gestió del club i l'absència dels nostres jugadors per culpa de les convocatòries internacionals.

Ara mateix tot queda en mans de la junta directiva i del seu màxim accionista Xasko Flix per a que el futur s'aclareixi i es trobi un futur ben aviat per un club que tots portem a dins.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Porto el club dins el cor, i això m'ha fet matricular-me a una segona carrera, seguiré representant el club tots els anys que em sigui possible, i mai deixarem de ser grans, espero no ser l'únic en portar el nonempabé tant a dins..

Anònim ha dit...

jajajajja!!! ets molt gran!!!