dimecres, de juny 13, 2007

L'incert futur de Kapi


Kapi vol penjar les botes. Després d'una mala temporada, el mític jugador nonempabista medita el seu futur. Pot enterrar dins l'oblit hores d'entrenament entre mítics, càntics de dutxa, viatges en cotxe, caps de setmana d'alegries i penes. A Nonempabe entenem que es plantegi aquesta opció. Però també sabem que ens trobarà tant a faltar que no deixarà el futbol.
L'entrenador de la UdG, Adam Fontes, té molt clar quin és el mètode per encisar Kapi. Petons, mimitus, i més petons. Kapi és com un osset de peluix que necessita el carinyo de tothom. És per això que nonempabe.es organitzarà unes jornades de l'amor. Aquesta activitat consistirà en posar a Kapi dins un stand, com els de les grans exposicions. La gent podrà accedir-hi gratuïtament per mimar el jugador. Les noies poden fins i tot deixar anar la seva imaginació i practicar-li sexe de qualsevol de les maneres, sempre que Kapi es deixi. L'acte servirà per recaptar fons per la plataforma "Kapi no pengis les botes".
Els dietistes també estan a favor de que Kapi no deixi el futbol. "Li pot passar com a Bicho" va afirmar el distingit nutricionista Paco Flores, en referència a la panxeta que fa Bichito. El Parlament de la Generalitat també té previst fer un ple extraordinari per debatre el tema, i aprovar el projecte de llei 3/65 que prohibiria a Kapi deixar el futbol. En principi tots els grups polítics estan consensuats, excepte el PSC (Partit de Suecs Catalans).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Kapi i Ten Lions apunt de tancar un acord per la temporada vinent.

Kapi podria ser el jugador mediatic que Xip xips Arespa va prometre en el seu temps.

Anònim ha dit...

molt tendre la foto - L