dimarts, d’abril 17, 2007

Julevin torna a les pantalles!!!


Era només qüestió de temps, qüestió de paciència, per tal de tornar a gaudir de l'art cinematogràfic que ens ofereix el crack del Western Jule Eastwood.


Després de la decepcionant última gala dels oscars, on l'intrèpid actor gironí es va quedar a les portes de tant presitgiós guardó, en el seu paper de protagonista a la barra del Saloon Lux a la pel·lícula "Por un puñado de cubatas", aquesta vegada l'estrella nonempabista arriba amb més força que mai a les pantalles amb la superproducció mítika "La muerte tenía un precio", dirigida i produïda per ell mateix.


En ella intervenen com a extres nombroses celebritats i amics d'ell, que donant tribut a l'actor, han participat en nombroses escenes del film. Cal destacar el paper de Pau Garcia, darrera la barra del Saloon servint Jamesons, o el de Xasko com a Sheriff, recordant el paper de Pantín com a enterramorts i el de Kapi com a banquer...


A Estats Units la taquilla ha estat espectacular i tot sembla apuntar que amb l'estrena europea que es produirà breument es superin tots els récords d'afluència al cinema.


Perque Jule se'l mereix, només demanar a Hollywood que se'l tracti com a estrella que és i no se l'infravalori... ÉS MOLT GRAN!!!


Ànims Jule!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

jajaja ets molt i molt mític. Hamburg ens espera i farem q sigui molt graaan. Àniiiiiiims!!!!!

Anònim ha dit...

Jo ja m'he baixat el cant dels ocells per posar en el minut de silenci del proper partit del Caldes.

Anònim ha dit...

http://www.jugadoresderuleta.com

trucos + poker , Metodos de repetición, metodos para el juego tragamonedas, ruleta por lineas, posibles jugadas en la ruleta, ruleta por diversión europea y americana, Posibilidades de repetición en un numero, nuevas formulas para ganar a la ruleta, "black jack" "contar cartas", como apostar en el paño de la ruleta , cobro real en la ruleta , calculo de numero ganador , sistema ruleta . como pagar ruleta , truco del casino europa ruleta , generador combinaciones ruleta , ganadores de ruleta, nuevos sistemas ganadores ruleta, secuencia numeros ruleta, regla de la repetición de los numeros ganar quiniela tres numeros, ganar quiniela , distintos tipos de juego, tipos de poker, numeros mas salidores en la ruleta. Poker electrónico como jugar
Trucos cartas poker blackjack . Trucos para sacar 3 ases en el poker , jugar ruleta online con tarjeta de debito
http://www.foros-ruleta.com