dimecres, de gener 03, 2007

FELIÇ 2007!!!

Bon any!!! Segurament aquestes han estat les paraules més repetides durant els darrers dies per desitjar a la nostra gent el millor per l'any que acabem d'iniciar.
Des d'aquí també vull desitjar de part del Nonempabé C.F un feliç any 2007 a tothom!!!

D'acord com diu la tradició i espero que tots féssiu, és el fet de menjar 12 raïms a mesura que avançaven les campanades. Aquest fet simbolitza els dessitjos i projectes pels propers 12 mesos.

I com no, una tradició d'aquí i que ens encanta és el brindis amb el cava. Les bombolles que emeregeixen mentres es serveix simbolitzen la felicitat que es tindrà al llarg de l'any.

Simplement amb aquest comentari vull desitjar que el 2007 estigui ple d'èxits personals, felicitat, diners, amor i sobretot molta salut per a tothom.

BON ANY!!!


5 comentaris:

Anònim ha dit...

kapi sentimental!!!!! Tranquil q el 2007 faràs els mateixos suecs que durant el 2006! jajajajaja

Anònim ha dit...

capiii fluiiiiiiiiiiiix! vas estudiar ahir?

KaPi ha dit...

encara vaig fer mes del que em pensava. Ja es faran biblios un altre dia pero es veu que fa una fred increible. La biblio si que es fluixa!!!

Anònim ha dit...

Hola Marc, ahir vaig sortir amb l'esperança de trobar-te però no hi eres :S Espero que algun dia ens poguem conèixer a fons.

KaPi ha dit...

Ahir per certs motius em vaig absentar, però avui ja farem el vooooooool!!!per cert, sóc un noi bastant obert i em deixo conèixer tan a fons com faci falta , jejeje.
Vagi bé els reis i que us portin moltes coses, a les bones persones clar.

d1 mitiks!!!