dilluns, de maig 29, 2006

VALORACIÓ DE FINAL DE TEMPORADA

Un cop finalitzada la temporada, els jugadors nonempabistes donen la seva opinió envers la temporada que han realitzat i si s'han complert les espectatives sobre el seu rendiment.

Els jugadors nonempabistes cedits al Caldes: Pantín, Pau Garcia, Brugui i Kapi han realitzat una notable campanya finalitzant en quarta posició. Tot i que no s'han complert els objectius establerts a l'inici de temporada, l'ascens, s'espera que la propera campanya s'assoleixi l'objectiu, sempre ajudat per possibles noves incorporacions que facilitarien aquesta gesta.

El jugador Marcos Arizmendi "Xasko" ha realitzat una temporada de menys a més i poc a poc ha anat entrant ens el dibuix de Robert Vila. Tot i el bon rendiment que ha ofert aquest jugador al Cassà, el seu futur a l'equip blanc i blau és incert. Es rumoreja que el senyor P.P. està seguint els seus pasos i que en breus dies el telefon de Xasko rebrà una trucada que pot decidir el seu futur futbolístic.

Pel que fa al nostre jugador que milita a l'equip del St. Miquel de Fluvià, Didinho, la temporada ha estat més dura del que esperava. L'equip ha baixat de categoria i ha mostrat un clar malestar en certs moments de la temporada. Està clar que el seu futur té un color diferent. Des de la redacció de nonempabe.tk estarem a l'espectativa del futur d'aquest gran jugador.

Dels jugadors que encara estan en actiu també hem de parlar d'un dels jugadors amb més classe del Nonempabé com és Joan Martinez. Es preveia que el seu equip, el Bescanó ocuparia la primera posició del grup 17 de 2a territorial i en la darrera jornada una ensopegada els ha condemnat a jugar la promoció. Tot i això no dubtem gens de les possibilitats d'ascens de l'equip bescanoní i ni molt menys esborra la gran temporada realitzada pel nostre jugador a la present campanya.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sóc en Xavi Gil, vaig de Myers i sóc burríssim!!!!!