divendres, de maig 12, 2006

TETRACAMPIONS




NONEMPABÉ C.F, 6 - LO MÉS GRAN, 3

"El Nonempabé aconsegueix tancar un cicle victoriós de quatre títols davant del seu màxim rival, Lo Més Gran, tot marcant una llegenda en el futbol universitari."

La final d'ahir és d'aquelles que marquen un abans i un després. El Nonempabé, amb el cartell de favorit s'enfrontava Lo més Gran, que comtpava amb l'àmplia experiència dels seus jugadors. L'estadi estava ple de gom a gom, vam poder veure a julevin a la llotja juntament amb altres personalitats com Monx, Letizia Ortiz, Maragall i fins i tot Tony Blair.
L'ambient era digne d'una gran final, i els jugadors van sortir al camp disposats a demostrar que hi havia molt en joc. El Nonempabé va apostar per la clásica 2-3-1, mentre que Lo Més gran no va variar el seu típic 3-2-1. Els compassos inicials van ser de clar domini nonempabista, que ben aviat avisava estavellant un pilota al travesser mitjançant Aleix Barana.
El Nonempabé assetjava la porteria de Piris, sense patir problemes al darrera, i el gol de Pau Garcia va obrir la llauna lomesgrandista, que va veure com arribava el 2-0 i el 3-0, que auguraven una final descafeïnada. Posteriorment el 4-0 ja deixava la final vista per sentència, però un gol abans del descans posava a l'equip d'Adam dins el partit, 4-1.
La segona part es va iniciar amb una reacció del conjunt verd de lo més gran, que va establir el 4-2, produint la típica baixada d'intensitat del Nonempabé. Anglès va tenir el 4-3 a les botes però el seu xut es va trobar amb el pal de la porteria defensada per Kapi. El 5-2 va permetre respirar al conjunt nonempabista, que tot i això va haver de patir amb el 5-3, que va donar pas a un nou assetjament de la porteria de Kapi que va desfer la majoria de perill rival. Per la seva banda, Lo Més Gran aconseguia el 5-3 que donava vida al partit.
Els minuts van anar passant, i el sisè gol va fer desaparèixer tota esperança de remuntada en el conjunt verd. La festa estava servida, i els jugadors nonempabistes van celebrar llargament el títol primer a l'estadi i després pels pubs gironins.

Avui es farà la Rua pels carrers de la ciutat, per celebrar el tetracampionat.
1x1

NONEMPABÉ, 6
Kapi (10) Infranquejable, Xasko (10) Defensiu, Pantin (10) Segur, Pau (10) Golejador, Ros (10) Treballador, Pissara (10) Tajat, Joan (10) Tècnic, Aleix (10) Ràpid, Brugat (10) Ofensiu, Didinho (10) Lluitador, Bicho (10) Veterà.


LO MÉS GRAN, 3
Piris (6) Enfeinat, Ferro (7) Valuart, Sanglas (4) Desafortunat, Ferran Ventura (6) Complidor, Albert Anglès (7) Expeditiu, Gari (7) Tocador, Bertu (5) Nerviós, Adam (5) Derrotat, Andreu Donat (5) Anul·lat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vamooooo locoooooooo, vamooooo!!!!

Anònim ha dit...

CAMPEONES CAMPEONES!!!!!! SOM EL DREAM TEAM DE LA UNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII