dilluns, de maig 01, 2006

La Final serà el dia 11-M

El dijous 11 de maig és el dia triat per la FIFA per la disputa de la final entre lo mes gran i el Nonempabe. Ambdós clubs estan d'acord amb la data del partit, que servirà de preàmbul a la posterior festa del campionat. Els dos conjunts es preparan des d'avui per l'esperadíssim duel, que coronarà a un dels dos conjunts. Es preveu que els dos equips comptin amb totes les seves estrelles.


BOGERIA PER UNA ENTRADA
D'altra banda, també s'han posat a la venda les entrades per presenciar la gran final. La sol·licitud d'entrades ha desbordat les previsions, i obtenir un exemplar com el de la foto pot superar els 3.000 euros a la revenda, ja que es preveu un ple històric al camp de la universitat, el Maracana. A les pistes colindants de tenis del servei d'esports es preveu el muntatge de grades supletòries creant un fons sud i una ampliació de tribuna. A més el gol nord ha vist ampliada la seva capacitat, amb la qual cosa la FIFA calcula la posada en venda de 15.000 entrades, 5.000 per cada club i 5.000 per compromisos de la organització. El partit serà retransmès en directe i en obert per TVE, TV3 i Eurosport, i es veurà en 178 països del món.
Per aconseguir una entrada el socis del club es poden posar en contacte amb nonempabe@hotmail.com

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo vull una entradaaaaaaa

Anònim ha dit...

Jo canvio l'entrada que tinc pel vuitens del mundial d'Alemanya per una entrada per akest partit. Espero resposta d'algun lector amb la major brevetat.

Anònim ha dit...

Jo ja tinc una entrada, niré amb la Penya Nonempabista de Caldes, perquè la penya Lomesgrandista de Sant Miquel de Fluvià demana carnet de soci.

Per cert akest dimecres tots al fractal!!!

Anònim ha dit...

Si tinc el carnet d'entrenador o sóc mitik podré entrar gratis a la final? o m'hauran de clavar com un Banyoles-Cassà?

Anònim ha dit...

Ens haurem de fer socis per tenir entrada a través del RACC???

Anònim ha dit...

se saben la llista de convocats dels dos equips? m'han dit/he sentit/he vist que adam flores president,coordinador i entrenador de lo mes gran, te problemes per la quantitat de gent que vol jugar la final... el nonempabe ha buscat un altre dia per jugar la final pq el dia assignat estaven tocats per la derrota contra el jafre...
s'espera un gran partit amb un aforo de més del 80% i diuen que les entrades estan exhaurides... quantes entrades tenen cada membre del club... amb tot això, sort i que guanyi el millor

Anònim ha dit...

sembla ser que la final es va retrassar per les lesions de Donat i Xasko, i degut a que falta una setmana per la disputa del partit, els entrenadors han de confeccionar la llista de convocats, s'especula que siguin semblants a les del cartell de la final que hi ha a la web.