dijous, d’abril 20, 2006

El Nonempabé arriba a Brasil


Els jugadors nonempabistes van aterrar ahir a la matinada a Rio de Janeiro on passaran tota la setmana a l'espera de saber quan jugaran exactament la final. Els jugadors aprofitaran per passejar pels carrers de l'emblemàtica ciutat brasilera, mentre l'estadi que allotjarà la final, el gran Maracanà, es vesteix de gala per rebre als dos equips finalistes per tal de proclamar-ne un campió.

Pel que fa a l'actualitat del club, cal recordar que els socis del club comencen a arribar també a la ciutat, es calcula que Maracanà, que ha patit una important remodelació per tal de fer front a la gran demanda d'entrades, disposarà de 150.000 espectadors en el que serà un rècord d'afluència en el segle XXI. Si el nonempabe es proclama campió, la directiva ha avançat que estudia comprar el domini nonempabe.com, tot i que no hi ha res de segur en aquest aspecte.

2 comentaris:

Marcos ha dit...

Lo mes gran - Bicefals han de jugar la semi per concretar el dia de la final. En principi serà dimecres o dijous vinent, esteu atents!!!!!

Per cert la final:

A- Samarreta taronja?

B- Samarreta Blava?

Anònim ha dit...

Jo voto per la samarreta titular, la taronja si la final es contra lo mes gran. Si és contra bicèfals, podriem jugar amb la blava!!!