dilluns, d’abril 04, 2005

LA PLANIFICACIÓ CANÀRIA




La reunió realitzada aquest migdia a les instal.lacions del servei d'esports de la UdG ha servit per clarificar tots els dubtes existents a l'expedició gironina.
L'equip es concentrarà als voltants de les dues del migdia a l'Aeroport del Prat i s'espera que s'habiliti una zona reservada per evitar aglomeracions de gent, ansioses de tocar els seus ídols.

El nostre equip, el Nonempabé és l'equip que aporta més jugadors a aquesta selecció amb un total de 5, que pressumptament seran els que tiraran del carro per a la consecució d'aquest títol tan esperat. PAU Garcia, ALEIX Barana, Marcos Arizmendi "XASKO", Didac Jerez "DIDINHO" i Marc Requena "KAPI" seran els responsables del bon funcionament de l'equip gironí. Hi han altres membres de l'equip Nonempabista que s'han quedat a les portes de la intercionalitat degut a lesions o motius laborals, com poden ser el cas de Jordi PANTÍN, Eduard Escalera "EDUSKA", Xevi Ramos "XIGER" i Marc Vela "BICHO", que havia sonat com a delegat federatiu.

L'equip sortirà amb diferents avions simplement pel fet de que no morin tants de mitics en un sol vol i és millor repartir el possible risc.
Els jugadors Pau Garcia i Kapi sortiran en el primer avió amb hora de sortida 15:55 amb destinació Tenerife Nord. Aquests seran els primers en ocupar les habitacions de l'apartament de luxe (http://www.molinoblanco.com/) situat a Puerto de la Cruz.

Pocs instants després sortirà la resta de l'expedició encapçalada per David Grau i amb destinació Tenerife Sud, la zona més càlida i seca de l'illa. Allà es llogarà una furgoneta Hyunday + coche i la caravana gironina partirà cam al Nord deixant-se notar per les carreteres canàries.

Les habitacions han estat distribuides de la següent manera:

1) KAPI, XASKO I TEIXI.
2) PAU GARCIA, DIDINHO I ALEIX.
3) DOCTOR, IVAN I ADAM.
4) CRISTIAN, DURAN I ALFRED.
5) PIRIS, DONAT I ALBERT ANGLÈS.
6) BUSTINS, PINI I PAU MIRET.


Durant aquesta setmana seguirem informant de les novetats referents tan a la selecció UdG com referent al nostre equip, el Nonempabé.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El president del ja estingit Ten Lions us dona l´enorabona per haver aconseguit crear un club ben planificat i compacte, el curriculum on el penju?es que ara estik al paru.

Anònim ha dit...

El president del ja estingit Ten Lions us dona l´enorabona per haver aconseguit crear un club ben planificat i compacte, el curriculum on el penju?es que ara estik al paru.