dilluns, d’abril 18, 2005

Canàries 1 x 1

Com era de preveure, en primer lloc, disposem d'un u per u de cada jugador a les canàries, on comentarem les seves actuacions personals.

Adam: Va exercir d'entrenador i d'ànima de l'equip. Va jugar els seus últims minuts com a jugador UdG i va rebre un regal d'una samarreta, idea promoguda per D.Grau. Li va faltar poc per plorar d'emoció. Es va destacar amb algunes bromes, i amb els seus calamars a la romana.

Albert Anglès: Si algú es mostrava reticent de la convocatòria d'aquest jugador, els dubtes es van disipar ràpid. Va esdevindre l'ídol de l'afició amb les seves bromes, i s'especula amb la patent del Kit de Viatge Albert Anglès. L'únic capaç de fer avergonyir a les escalfapolles de la barra. La seva millor frase "Venga más tarde que estamos follando" a la senyora de la neteja de l'hotel.

Aleix Barana: A banda de la seva aportació futbolística, va quedar clara la seva vocació d'esponja. S'especula que té un embut per tragar cubates. Va estar bé aguantant les bromes que li feien, i fins i tot va animar-se a fer uns tocs amb la guitarra i cantar "Torito Bravo" abans de marxar corrent.

Bustins: Es va adaptar bé al grup, i mentre robava cotxes també va fer parades de gran mèrit. La última nit, tot i ser dièsel, li va afectar i va haver de demanar el canvi, perquè es quedava dormit a la barra.

Andreu Donat: Bona actuació del davanter del Fluvià, que va estar a l'alçada de les circumstàncies. Pel pròxim viatge li compraran una plaça de pàquing per evitar grues, i unes claus de recanvi per no oblidar-les per enlloc. A destacar que va fallar un gol que avui per avui fins i tot el nostre estimat Okunowo hagués marcat.

Piris: És un home discret però que va a pinyó fix. Recorda una mica a Indurain pujant a la muntanya en bicicleta. Destaca la seva faceta de fumador de substàncies aromàtiques tals com la menta. Es va estar de fer claus de judo.

Doctor: Didac Garcia, va tenir una actuació molt acceptable entre el públic femení, i tot i no voler cantar cap cançó del seu nou disc, va saber jugar les seves cartes apretant a veteranes. Molt aplaudit el seu canvi de cara quan s'acosta una noia, d'aquí el sobrenom Dr.Slump.

Pau Miret: És un noi seriós, però va demostrar que també sap deixar-se anar. Fent birres tot el dia amb els companys d'habitació, anava ben tocat. Li va tocar juntament amb Andreu Donat la difícil faceta de conductor. Adam i ell van salvar l'aterratge de l'avió clavant el nas a terra.

Piany "Piani": En la seva línia habitual. Bon bevedor, bon jugador de botifarra, i en general bon català interior. Sense la seva aportació, el consum de cervesa hagués caigut en picat. Va saber arropar a Bustins en tot moment.

Pau Garcia: El trencacors de l'equip, amb la seva careta de pena va saber seduir alguna noia. Semblava un japonès fent tantes fotos, i es va destacar com a empanat de l'equip un cop més.

Kapi: Com sempre va mostrar-se sobri, i tot i no estar ultraefusiu, va jugar un paper important. Es recordarà la nit que va tornar sol a l'hotel, i que per no tornar caminant va demanar un taxi. Es va descubrir la seva faceta com a cuiner amb uns spaghettis.

Didac Jerez: A un ritme molt alt, va apretar com el que més, serà molt recordat per les noies canàries. Va saber contrarestar les bromes d'Adam. Va portar la play en una maleta de 50 kilos, amb 7 mandos.

Marcos: Molt bo donant carbasses a una noia espectacular, quan el gol estava cantat, la qual cosa ens diu molt de la seva fidelitat. Tajat els 4 dies, es va arribar a preocupar per la seva salut. Ja té un nou ídol, Albert Anglès.

Teixi: El juvenil de l'equip, va mostrar-se efusiu tot i la presència dels seus pares, que no van poder impedir la primera taja de la seva vida. La seva frase "És molt guapo tajar-se, ara em tajaré sempre." Com a nota negativa els seus vòmits al cotxe i a la sabata de Kapi.

Jaume Duran: L'home del torneig, tot i la permissibilitat arbitral que va fer que rebés al voltant de 60 faltes entre els dos partits. Bromes com tenir el DNI tacat de blanc o semblances falses, no li van impedir rendir a un gran nivell.

Cristian Mora: També va rebre lo seu, fins al punt d'acabar lesionat. Va gaudir de bons moments nocturns, però com els altres galàctics va haber de marxar abans d'hora.

Alfred Zardoya: No va xutar cap penalti, però va estar a bon nivell. Va destacar amb la seva minimaleta, que era el contrari que la de Didac.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Espero que aviat em paguin la multa de la grua!!!!!

Marcos ha dit...

jajaja tu si q ets grandios berru!!! X cert la multa de la grua q es va endur el teu cotxe no la pagarem nosaltres e?

L'1x1 de David Grau ha estat per motius burocratics que no s'ha pogut fer...