dimarts, de juny 26, 2007

Nova pàgina de futbol



Futbolmitic.blogspot.com, ha nascut fa pocs dies, fruit de l'avorriment vacional propi d'aquestes dates. La idea és apropar el futbol en totes les seves dimensions als lectors. Anècdotes, reportatges, entrevistes, vídeos i un seguiment exhaustiu a l'actualitat esportiva, i sobretot futbolística.


Aquí teniu una petita previsualització de la pàgina:


El portal es composa de diferents seccions que es troben enumerades en el menú vertical superior. D'aquesta manera l'usuari pot navegar i llegir les notícies que més l'interessen. En la primera fila, hi podem trobar les categories General, Internacional, Nacional, Regional, Multimèdia i Altres Esports. Però per aquells que encara voleu concretar més, hem fet un submenú dins de cada secció. A l'apartat General hi trobem Futbol és futbol, on tot allò relacionat amb l'esport rei hi té cabuda, i Anècdotes. Pel que fa Internacional, es pot visitar l'apartat Mundial, Eurocopa, Copa Amèrica o Altres. A nacional podrem seleccionar el país que volem veure la informació, mentre que a regional, de moment només hi ha l'apartat de futbol regional gironí. En la secció multimèdia hi trobem Vídeos i audios per veure i escoltar el futbol. Finalment, l'últim racó es dedica a altres esports, dividits en bàsquet, handbol i altres.
A la barra lateral, entre altres sorpreses, hi teniu la possibilitat de veure les portades del dia dels principals diaris esportius de l'estat espanyol. No cal dir que la visita és obligada per tots aquells nonempabistes de cor. I també afegir que podeu col·laborar amb les vostres aportacions. Adam Fontes ja forma part de l'equip de publicació. Recordeu, futbolmitic.blogspot.com.

dijous, de juny 21, 2007

Nonempabé Radio 10



Segurament ningú l'esperava. Però nosaltres som així de pesats i us el colarem com si fos la cosa més mítica del món. Que no ho és però deu ni dó el que s'hi acosta. En el programa d'avui, el tema estrella serà Kapi, però hi ha col·laboracions estelars.


----Programació Nonempabe Radio----


  • Kapi parla del seu futur.

  • Jordi Cruset opina de la decisió de Kapi, i ens valora el seu pas pel Tordera.

  • Una noia, anomenada Manduques, explica els errors de la nostra ràdio.

  • Julevin es mostra en desacord amb Duques.

  • Un brasiler espantat davant l'arribada de Pantin al seu país.

  • Un argentí ens parla d'Adam

  • Adam ens explica el Níger-Nigèria

  • El mateix Adam ens aconsella quines són les millors apostes de la setmana

Tot això engloba un programa espectacular. Us animem a escoltar-lo.

dilluns, de juny 18, 2007

Escapada a Sitges

Xasko va visitar Sitges en recerca de nous talents. Com el pressupost de Nonempabe.blogspot és molt reduït, va haver de fer mans i mànigues per pagar-se el viatge amb 10 euros. En el vídeo podreu veure pas a pas aquesta excursió. I encara van sobrar 2,40 euros!!

dimecres, de juny 13, 2007

L'incert futur de Kapi


Kapi vol penjar les botes. Després d'una mala temporada, el mític jugador nonempabista medita el seu futur. Pot enterrar dins l'oblit hores d'entrenament entre mítics, càntics de dutxa, viatges en cotxe, caps de setmana d'alegries i penes. A Nonempabe entenem que es plantegi aquesta opció. Però també sabem que ens trobarà tant a faltar que no deixarà el futbol.
L'entrenador de la UdG, Adam Fontes, té molt clar quin és el mètode per encisar Kapi. Petons, mimitus, i més petons. Kapi és com un osset de peluix que necessita el carinyo de tothom. És per això que nonempabe.es organitzarà unes jornades de l'amor. Aquesta activitat consistirà en posar a Kapi dins un stand, com els de les grans exposicions. La gent podrà accedir-hi gratuïtament per mimar el jugador. Les noies poden fins i tot deixar anar la seva imaginació i practicar-li sexe de qualsevol de les maneres, sempre que Kapi es deixi. L'acte servirà per recaptar fons per la plataforma "Kapi no pengis les botes".
Els dietistes també estan a favor de que Kapi no deixi el futbol. "Li pot passar com a Bicho" va afirmar el distingit nutricionista Paco Flores, en referència a la panxeta que fa Bichito. El Parlament de la Generalitat també té previst fer un ple extraordinari per debatre el tema, i aprovar el projecte de llei 3/65 que prohibiria a Kapi deixar el futbol. En principi tots els grups polítics estan consensuats, excepte el PSC (Partit de Suecs Catalans).