dilluns, d’abril 16, 2007

Hamburg... es ist sehr groβ !!!

Serà molt gran!!!

No hi ha frase més apropiada per explicar les espectatives que s'han creat els membres de la petita comissió esportiva del Nonempabé C.F. que serà enviada a la ciutat d'Hamburg. Les premises establertes des de la directiva per tal aventura són ben clares i concises, rastrejar tot bar, pub i discoteca de la ciutat per tal de trobar el perfil de jugador tipus que busca el nostre club, un bon jugador tant de dia com de nit...


Així doncs, i per tal de rependre el contacte amb l'ojeador enviat ja des de febrer a la ciutat nord-alemana Albert Anglès, els mitiks Pau Garcia, Julevin, Adam Fontes i Pantín es traslladaran d'inmediat a Alemània.

Les previsions meteoròlogiques esperades per aquestes properes jornades sembla que ajudaran al màxim a que aquesta gira sigui del tot exitosa, fent que els nostres homes tornin amb vàries perles futbolístiques però sobretot, i més important, amb algun que altre any de menys...


A partir de dimecres 18 d'abril s'esperen cels serens o poc ennuvolat durant els matins arreu del comptat d'Hamburg, a partir de migdia però i de major intensitat a partir d'altes hores de la matinada, es desenvoluparan nuvolades alcohòliques a certs punts festius de la ciutat, en especial a l'àrea mitika, que durant altes hores de la nit descarregaran alguns ruixats etílics dispersos. Les temperatures no experimentaran canvis importants al centre del dia on l'ambient serà molt suau i ressacós, mentre que ja entrada la nit, i després d'arribar les perturbacions fontistes, la temperatura arribarà al seu punt més càlid. El Pantinada bufarà fort i de direcció variable, amb predomini de ratxes bandàliques dels components garciistes i julevistes. Aquesta previsió sembla ser que durarà fins al dia de Sant Jordi.


Des de la direcció de www.nonempabe.es només desitjar que s'assoleixin els objectius establerts des d'un inici pel club i que la ciutat d'Hamburg continui essent la que era després de l'arribada dels mítiks.


Molta sort!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Nevertheless, thomas sabo if you have a wider budget range, thomas sabo sale then you can explore other options from thomas sabo jewellery reputable and large diamond jewelry stores. thomas sabo charms These stores offer diamonds in greater carat, thomas sabo online with more clarity, more varied shapes, sabo jewellery cuts and colors. Diamonds are determined according to the 4 Cs, thomas sabo charms sale which are the Carat weight, Clarity, Color and Cut. cheap thomas sabo charms The Carat weight is the unit of weight used to measure diamonds. discount thomas sabo charms One carat is subdivided into 100 points, hence, thomas sabo charms clearance one carat equals 0.20 grams.