dimecres, de gener 17, 2007

DIDINHO, L'ÚNIC NONEMPABISTA QUE NO ESTÀ AL POU

Apunt d'arribar a l'equador de la lliga, els jugadors nonempabistes estan visquent situacions diferents amb els seus respectius equips.

Aprofitant el descans de la lliga universitària, els jugadors estan realitzan un "stage" amb diferents equips per tal d'agafar ritme pel que de veritat és important, el pentacampionat.

Ara mateix el club més representat és el Caldes. L'equip ha encadenat un parell de resultats negatius en les darreres jornades però no és dubte que en les següents visites a Besalú (bonic poble per visitar) i Hostalets (que es dina molt bé per aquella zona) l'equip aconseguirà la victòria. Tot i la pèrdua de punts, l'equip continua en quarta posició a 4 punts del Sàbat-gironès.

L'altra cara de la moneda és el jugador Didac Jerez "Didinho". El jugador amerenc està passant per un gran moment de forma i és un fixe a l'alineació d'Albert Gasca en les darreres jornades. L'equip, que porta unes estadístiques envejables, ocupa la primera posició seguit ben d'aprop pel potent Olot. A la fotografia podem veure al jugador en una imatge d'arxiu davant del Jafre disputant una pilota amb el mitik Pedrito Zamora.

Pel que fa al nostre col.legiat "Bichito", està realitzant una bona campanya a primera territorial i s'espera, si supera les proves físiques, que pugui estar a la llista d'escollits per assolir l'ascens a la gran preferent amb equips tan macus i amables com la Gimnàstica Iberiana, Polvoritense, San Julián,...

Dessitjar a tots els nonempabistes molta sort a tots per poder assolir l'ascens, està clar que com a persones i "fiesteros" ens ho mereixem, però a sobre del camp ja es veurà.


2 comentaris:

Didinho ha dit...

gràcies gràcies.... jejeje, aviam si dura.. per cert, dema matí dia 20 de gener a les 9;30 hores, tothom a mirar Eurosport, que fan Patty Schnyder per la tele amb el gran ferran ventura i els seus "Vamos!!" no hi han excuses..

Anònim ha dit...

Nevertheless, thomas sabo if you have a wider budget range, thomas sabo sale then you can explore other options from thomas sabo jewellery reputable and large diamond jewelry stores. thomas sabo charms These stores offer diamonds in greater carat, thomas sabo online with more clarity, more varied shapes, sabo jewellery cuts and colors. Diamonds are determined according to the 4 Cs, thomas sabo charms sale which are the Carat weight, Clarity, Color and Cut. cheap thomas sabo charms The Carat weight is the unit of weight used to measure diamonds. discount thomas sabo charms One carat is subdivided into 100 points, hence, thomas sabo charms clearance one carat equals 0.20 grams.