dimarts, de febrer 28, 2006

Pere Planella estudia ofertes


L'entrenador caldenc, Pere Planella està completant una magnífica temporada al front del conjunt vermelló, després d'haver remodelat completament l'equip que la passada campanya va fregar el descens.
Aquesta temporada, després d'un seguit de fitxatges mediàtics, el Caldes ocupa les posicions privilegiada de la taula classificatòria, amb moltes opcions per assolir l'ascens a primera territorial.
Amb aquest context queda clar que l'entrenador caldenc ha guanyat prestigi a passes agegantades, i s'especula amb les possibles ofertes que rebrà per la pròxima temporada. Entre elles destaca una possible ofensiva del Nonempabé per fer-se amb els seus serveis. La oferta en un principi seria per dues temporades a raó de 3 milions d'euros per temporada més incentius.
Tot i això encara és aviat per treure conclusions, ja que la directiva nonempabista encara vol esperar al final de temporada per tancar noves incorporacions.

Eduska La gran novetat

Aquest dimecres la selecció de la UdG s'enfronta a la UPF en un important partit per decidir qui passa a la següent fase de campionats d'Espanya.

Degut a les baixes de 8 internacionals habituals, i del propi seleccionador, Kapi Aragones i Xasko Villar han agafat la responsabilitat al capdavant de la UdG. La llista de convocats és:

Porter: Bustins (Amer)

Defenses: Pantin (Caldes), Pastor i Parés (Farners), Gari i Sergi Sanglas(Amer), Jordi Arau (juvenil).

Migcampistes: Marcos (Cassà), Ferran Alabau (Girona juvenil), Gusó (F.E.Figueres), Albert Anglès (Porqueres), Bertu (Coordinador Girona).

Davanters: Jaume Duran (F.E.Figueres), Joan Martinez (Bescanó), Eduard Escalera (Nonempabé) i Iñaki (St.Miquel de Fluvià)

La principal novetat serà d'Eduska, jugador nonempabista que ha fet mèrits suficients com per formar part de la llista de convocats. S'espera que si el partit va bé Kapi Aragonés li doni alguns minuts per demostrar la seva vàlua.

dilluns, de febrer 27, 2006

EL NONEMPABÉ MARXA DE CONCENTRACIÓ

Per tal d'encarar aquest final de lliga que espera al club taronja, l'equip ha estat citat pel dia 2 de Març per tal de trobar una mica de tranquilitat a les platges de Varadero. Els directius Marc Vela, Marcos Arizmendi i Marc Requena han estat observant diferents hotels cubans per tal de trobar un clima adequat pels nostres galàctics.

Finalment s'ha obtat per l'Hotel Internacional de Varadero que compta amb tot tipus de serveis per la satisfacció dels nostres jugadors i per una serie d'experts en l'àmbit futbolístic com l'amic Vilmnntor que no té res a envejar al ja famós analista futbolístic Julio Maldonado "Maldini".


Per tal de que els socis puguin veure les instal.lacions, tot seguit fem una mostra dels diferents llocs d'oci amb que compta el nostre hotel.

Notícies des de Cuba


El viatge de l'expedició nonempabista a Cuba ha tocat al seu final, amb un balanç exitós. Hem conegut la Habana prou a fons, hem conegut gent del país i hem viscut l'experiència (no massa edificant) d'estar en un resort turístic.

En l'aspecte esportiu, cal esmentar la visualització d'un partit de lliga cubana, alguns partits de Champions League i lliga espanyola, i sobretot la coneixença d'un gran personatge: Victor "El Vincsldftóooo", un especialista del futbol cubà a qui dedicarem un ampli reportatge en els pròxims dies.

Xasko Ya tu sabes, Nonempabé. La Habana

dilluns, de febrer 13, 2006

Tot a punt per Cuba


Uns 11 milions de cubans esperen amb impaciència l'arribada de la expedicició nonempabista enviada a La Habana composta per l'alta direcció del club, formada per Marc Vela, Marc Requena i Marcos Arizmendi.

El club a més ha portat a uns jugadors a prova com són Valentí Guell, Julio Cardona i Sevilla que juntament als anteriorment esmentats disputaran algun partit d'exhibició per l'illa. A més es realitzaran uns campus d'entrenament per nens i joves promeses del futbol cubà per establir un llaç d'unió entre el poble cubà i el Nonempabé.

Amb aquest viatge, el conjunt Nonempabista haurà establit contactes amb el futbol caribeny, iniciats al 2004 per Xasko a Dominicana, i continuada ara amb Cuba. A més cal recordar que el club va enviar observadors a les Canàries i també a Bèlgica i Tolouse per fer un seguiment del futbol europeu.

En vistes a properes temporades, el club nonempabista té previst aterrar a Sudamèrica, Àfrica i Orient Mitjà, i no es descarta completar aquest anell futbolístic amb Nordamèrica, Àsia i Oceania.

CORREU ELECTRÒNIC DEL NONEMPABÉ C.F.

Després de que la nostre web vagi agafant força dia rera dia, la junta directiva ha donat una via per a que tots els aficionats donin la seva opinió sobre qualsevol tema relacionat amb el nostre equip.

Actualment la publicitat de la nostre web està augmentant i ja la trobem als nicks del messenger de xasko, didinho, pantín i kapi i també a la web de futbolcatalunya en les opinions de xasquet.

Al mateix temps se'ls ofereix la opció de donar noves idees per ampliar els coneixemens i gustos sobre els socis i simpatitzants del Nonempabé C.F.

Esperem els vostres comentaris i així obtenir més protagonisme a la web més gran que existeix juntament amb la del obispado.

La direcció de correu és:

nonempabe@hotmail.com




dissabte, de febrer 11, 2006

TRIPO, LA SORPRESA!!!


Qui hagués dit fa uns mesos que ara mateix, Lluís Serras "Tripo" estaria en actiu, jugant a un dels equips favorits al títol de lliga com és el Caldes i haguent representat al Nonempabé en alguns partits.

La vida de Tripo va unida al C.E.Maristes. Des de ben petit ja va decidir que el seu lloc estava a la porteria ja que les qualitats que tenia així ho mostrava. Va tenir uns inicis durs degut a la poca confiança que li havia tingut algun entrenador i va viure a l'hombra de ex-porters com Dani Ribas i Narcís Galceran. Però el temps anava passant i les oportunitats se li anaven presentant. Amb el punt de bogeria que el caracteritza va anar fent-se un nom a la porteria i en alguns casos a la davantera. Sí sí, la polivalència d'aquest home és extrema i a part d'evitar gols també en sabia fer. Tots recordem aquell partit contra el Sàbat a casa, que gran!!
Acabant la seva carrera al futbol base, i degut al seu bon rendiment que anava assolint dia rera dia, va ser traspassat al Girona juvenil. Un trapàs més que dubtós.

Posteriorment, degut als estudis que cursava a Barcelona va haver de penjar les botes. Tot i això seguia mantenint el contacte amb el món del futbol com a entrenador del seu club de sempre. Juntament amb Kapi Rijkaard, Tripo Ten Cate va viure grans moments sentats junts a la banqueta.

La notícia va saltar posteriorment. Quan ja pensàvem que la pràctica del futbol ja era història per aquest emblemàtic jugador, després d'unes dures negociacions, Tripo tornava als terrenys de joc. La il.lusió i les ganes van portar-lo a Caldes.
Actualment és un dels jugadors més estimats dins del vestidor, la mà dreta de l'entrenador Pere Planella i una persona amb molt de pes dins del vestidor caldenc.

Degut a la seva evolució futbolística i l'esperit i ganes que contàgia als companys, el Nonempabé espera comptar amb ell durant aquest any i que quan els seus compromisos laborals ho permetin té un lloc al nostre equip.
Saps que ets part del Nonempabé i això és un honor que molt pocs poden dir i que t'has guanyat a pols.

dijous, de febrer 09, 2006

Són els favorits

A la foto superior observem a Xasko presionant a Jan Cros a la final de l'any passat.



Un any més, la lliga interna UdG només té dos colors, el taronja Nonempabista i el verd Lomesgrandista. Els dos equips monopolitzen les competicions internes des de ja fa un llustre, amb un palmarès envejable per molts altres clubs.

El Nonempabé pressumeix de tenir en les seves vitrines 3 títols lliguers consecutius (guanyats enfront Maccoñas, Ten Lions i Lo + Gran), fet que el converteix en el club dominant en la competició més important per excelència dins l'àmbit universitari.

D'altra banda lo + Gran, el club degà del futbol universitari va aconseguir 2 títols lligues fa anys, i una Sant Narcís. A més l'any passat va assolir la triple corona al obtenir la Copa Primavera (Amb algun jugador cedit pel Nonempabé).

Aquest any ambdós conjunts han guanyat tots els partits disputats tot i que en els seus grups els Bicèfals i els Nudibrankis els estan plantant cara. Tot i aquest fet tot apunta a la reedició de la final de l'any anterior.

dimecres, de febrer 08, 2006

Preguntes que cal fer-se




A. ¿Por qué el sol aclara el pelo, y sin embargo oscurece la piel? B. ¿Por qué las mujeres no se pueden pintar las pestañas con la boca cerrada? C. ¿Por qué nunca se ha visto en los titulares de un periódico "Adivino gana la loteria"? D. ¿Por qué el zumo de limón está hecho con sabor artificial y el lavavajillas está hecho con limones naturales? E. ¿Por qué no hay comida para gatos con sabor a ratón?


F. Cuando sale al mercado una nueva marca de comida para perro y con mejor sabor, ¿Quién lo prueba? G. ¿Por qué se esterilizan las agujas para las inyecciones letales? H. ¿Por qué los aviones no están hechos del mismo material que la caja negra? I. ¿Por qué las ovejas no encojen cuando llueve y los jerseys de lana si? J. ¿Por qué los apartamentos se llaman así si están todos juntos? K. Si volar es tan seguro.... ¿por qué se le llama al aeropuerto


"Terminal"? L. ¿Hasta dónde se lava la cara un calvo? M. Un parto en la calle, ¿es alumbrado público? N. ¿Por qué apretamos más fuerte los botones del mando a distancia cuando tiene pocas pilas? O. ¿Por qué se lavan las toallas? ¿No se supone que estamos limpios cuando las usamos? P. ¿Por qué las mujeres con las curvas más aerodinámicas son las que más resistencia ofrecen? Q..El mundo es redondo y lo llamamos planeta, ¿si fuera plano lo llamaríamos redondeta?


R..¿Por qué cuando en el coche no vemos algo apagamos la radio? S..Si un abogado enloquece, ¿pierde el juicio? T..¿Disfrutan tanto los infantes de la infancia como los adultos del adulterio? U..¿Qué tiempo verbal es "no deberia haber pasado"? ¿Preservativo imperfecto? V..Cuando una mujer está encinta.... ¿está tambien en compact? W..¿Qué cuentan las ovejas para poder dormir? X..¿Dónde está la otra mitad de Oriente Medio?


Y..¿Por qué cuando llueve levantamos los hombros? ¿Acaso nos mojamos menos? Z..¿Por qué con el tiempo, las magdalenas se ponen duras y las galletas blandas? AA..Y por último.... ¿Por qué para apagar Windows, hay que ir al botón de inicio?

dissabte, de febrer 04, 2006

L'AFICIÓ TÉ GANES DE FUTBOL


La ciutat de Girona ja es comença a tenyir de color taronja degut al retrobament del seu equip amb la competició lliguera.
L'equip nonempabista ja està amb les piles carregades per afrontar aquesta segona part de la temporada amb els objectius de consolidar-se com a millor equip universitari de tots els temps i aconseguir el quart títol consecutiu.

El pròxim partit del Nonempabé és contra els Bicèfals, actual líder de la classificació que compta els seus partits per victòries. Així es podrà veure un partit interessant on el lideratge estarà en joc. La llista de convocats pel proper partit serà comunicada pel cap de premsa de l'equip nonempabista el dia abans de l'encontre.
Entre les possibles novetats hi ha Eduska, el carismàtic jugador que retorna després de la seva cessió al Katowice i la baixa de Jaume Freixas que ha fitxat pel Bicèfals aprofitant el mercat d'hivern ja que no comptava gaire per l'entrenador Kapi Rijkaard.

Esperem que l'afició ens acompanyi, com és habitual en ella i empleni el Mitiks Arena pel proper partit que segurament serà el dia 21 de Febrer a partir de les 4 de la tarda a falta de confirmació per part de la federació.
Aquest partit serà retransmés en directe per TvRes i a la mitja part s'oferirà un reportatge de les dues cares de Jordi Pantín i una classe de manualitats d'Anoro.