dilluns, de juliol 31, 2006

Capítol 5: Berlin, grans moments nocturns.

Després de refer-nos de la desfeta del dia anterior, gràcies en part a les moltes hores de son de les que vam gaudir fins que una simpàtica policia ens va despertar per convidar-nos a abandonar l'aparcament, ens vam dirigir cap a la capital, Berlin.
El mundial feia descans, i nosaltres vam fer una sobretaula de mítics jugant a cartes i fent grups de regional de la temporada 2006-2007 per saber quins rivals tindríem a la lliga. Posteriorment vam arreglar-nos i ens vam posar en marxa cap al centre de Berlin on vam sopar en un restaurant italià amb Internet (ja teníem a Pantin fent hotmails). Un cop acabats de sopar vam decidir fer el gelat al McDonald's, on per la nostra sorpresa vam trobar-hi a Cavallero (exporter del Celta) amb un íntim argentí.
La nit va arribar, i nosaltres ens vam decidir a tastar-la. Ens vam dirigir a Qudorf una discoteca cèntrica de la ciutat berlinesa, on hi havia una gentada impressionant, amb els cubates a 2 euros. La nit va ser gran, amb falses apretades i mítics com Basturk rondant per allà. La nit va esdevindre grandiosa, i vam conèixer mexicans i argentins molt simpàtics, mentre Adam es feia passar per internacional d'Espanya.
Vam abandonar la discoteca a trenc d'alba i vam tornar en un estat pèssim a l'autocaravana que ens esperava al càmping del mundial (que semblava una platja). Una nit inesperada però que va resultar de les més grans dels últims mesos.

1 comentari:

Anònim ha dit...

подростки галерея http://free-3x.com/ молодые видео онлайн русские free-3x.com/ школьницы порнушка онлайн [url=http://free-3x.com/]free-3x.com[/url]