dijous, de juliol 13, 2006

Capítol 2: "Stuttgart, terra de hooligans"

Diumenge a les 10:30 ens vam despertar d'una llarga nit de recuperació d'energia, a punt per entrar de ple en territori mundialista.

Però abans de posar-nos en camí, vam fer un últim cop d'ull a la ciutat esportiva de Saint Jakob's, que semblava no acabar-se mai plena de camps de futbol i pistes de gespa, atletisme, volley, etc.

Un cop ho vam enllestir tot, l'autocaravana es posava en marxa cap a Stuttgart, on a la tarda s'enfrontaven Anglaterra i Ecuador. Després de diverses hores de camí amb classes particulars de Marcos a Pantin incloses, vam arribar a la ciutat d'Stuttgart en una tarda assolellada preparada per viure l'emoció mundialista d'uns vuitens de final. Ens vam allotjar en un camping al costat de l'estadi, plagat de Hooligans a manca d'una hora pel partit. Abans haviem coincidit amb l'autocar anglès, on vam poder veure el primer mític del viatge, Wayne Rooney.


Abans de marxar cap al Fan Fest vam viure els moments previs al partit en els accesos de l'estadi, on es respirava un gran ambient. Posteriorment ens vam dirigir a Königstrasse on estava ubicat el Fan Fest, una plaça gegant amb pantalles de dimensions desorbitades, on milers i milers de hooligans amb cerveses gaudien del partit que la seva selecció guanyava a Ecuador (1-0). Posteriorment una pluja torrencial inundava els carrers del centre d'Stuttgart, i els 5 integrants nonempabistes veiem des d'un portal totes les destrosses que provocaven uns ebris hooligans, com la de llançar un ampolla de vidre a la cara d'un nen. Després d'aquests moments de por vam decidir buscar lloc per gaudir de l'Holanda-Portugal que acabaria amb victòria portuguesa per 0-1, que vam seguir en directe des d'un casino.



Un cop finalitzada la primera peripècia mundialista vam tornar a l'autocaravana on ens vam dutxar tranquilament i vam fer les nostres partidetes de cartes.