dimarts, de juny 21, 2005

La Gira asiàtica tot un èxit

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


El Nonempabé va tancar amb molt d'èxit la seva gira per terres japoneses, que servirà per assolir el nivell d'ingressos desitjat per poder pagar les altes primers resultants de la consecució del títol lliguer.
Amb aquesta gira, el club tanca una exitosa campanya, i obre una etapa de planificació de la pròxima temporada.
La porteria sembla estar ben coberta amb Kapi i Tripo, la defensa formada per Pantin, la possible incorporació de Pastor també sembla estar apuntalada. El mig del camp amb Aleix, Marsal, Marcos, Bicho, Pau, Arxer és la zona del camp amb més garanties, mentre que a davant Didinho i Anoro completen l'equip.









dilluns, de juny 13, 2005

Època de Rumors

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


(Pitjar a la portada per visualitzar-la a tamany natural!)

EL FUTUR DELS NONEMPABISTES

Els cracks del Nonempabé plantegen els seus futurs futbolístics a banda de la ja coneguda seguretat que formaran part del club nonempabista. En primer lloc, parlarem de Pantin, que és el cas amb més controversia. Pantin disposa d'ofertes de Salt, Sant Miquel i Bescanó, tambés es rumoreja Sàbat. El jugador nonempabista no pot recalar en el club bescanoní per motius sociolaborals, i Sant Miquel i Salt són les seves opcions, tot i que sembla decantar-se per la segona.

En segon lloc, el cas de Didinho, que ja té negociacions avançades amb el Sant Miquel de Fluvià. Cas semblant és el de Xasko, tot i que es rumoreja que rep pressions molt fortes per part del cos tècnic del Bescanó. Del Salt no en saben res.

Marsal sembla ser que renovarà pel Bescanó, sota les ordres de Javi Morata, i Miquel Arxer es rumoreja que té un peu i mig en el club bescanoní.

En l'apartat de renovacions també trobem les més que probables renovacions de Kapi pel Sàbat, on ballarà sevillanas, menjarà truita de patates i es fotra wiskys amb el pare pastor i pare teixi, tot integrant-se en la faràndula barribajera d'hermenos Sàbat. Aleix i Pau semblen mostrar-se interessats en els nous projectes al club saltenc, i es creu que renovaran.

Per la seva banda, Ramos, un home que l'estem perdent, se'n va a la República Txeca en busca de millor sort, en una lliga més fluixa que la espanyola.

ALTRES NOTÍCIES

  • Diumenge es juga el partit de promoció d'ascens a 1a Regional entre els galàctics del Llagostera i el Porqueres d'Albert Anglès. Amb l'empat el Porqueres serà equip de 1a regional.
  • El Chipi Barijho després d'insultar gravíssimament a la premsa, va afirmar haver rebut oferta de Lo + Gran, que li ofereix casa, cotxe i un arbitre de goma amb complements de River perquè es desfogui abans dels partits.
  • La Iberiana ha convidat al Nonempabé per disputar el partit de pretemporada que servirà per presentar al club barceloní a la seva afició. Després d'enviar invitacions a tots els clubs de Catalunya, i rebre negatives, el club aposta per portar al Nonempabé.
  • Un grup de nens han format la penya "Pantin, no m'oblidis", tot i que davant la creixent demanda estrangera de nous socis, es plantegen canviar el nom per "Pantin don't forgive us" que quedaria més de l'estil "You'll never walk alone".

dijous, de juny 09, 2005

LA NOVA DIRECTIVA

El Nonempabé C.F. després de la seva Junta Extraodinària ha manifestat públicament tots els membres que formaran la seva Junta Directiva i el seu Staff Tècnic.

PRESIDENT: Marc Requena.
VICEPRESIDENT PRIMER: Jordi Pantín.
PRESIDENTA HONORÍFICA: Srta. Sandra Gallego.
VICEPRESIDENT (OPERACIONS I ECONOMIA): Xavier Ramos.
VICEPRESIDENT (MARKETING I MEDIA): Marcos Arizmendi.
VICEPRESIDENT (ÀREA SOCIAL): Didac Jerez.
SECRETARI I PORTAVEU: Marc Vela.
TRESORER: Eduard Escalera.
ÀREA ESPORTIVA: Aleix Barana.
ÀREA SOCIAL: Lluís Serras.
ÀREA DE SEGURETAT: Pau Garcia.
ASSESSORIA JURÍDICA: Miquel Arxer.


DIRECTOR ESPORTIU: Xasko.
ENTRENADOR: Kapi.
2N ENTRENADOR: Eduska.
ENTRENADOR DE PORTERS: Tripo.
OJEADOR: Bustins.
SECRETARI TÈCNIC: Pantín.
TRADUCTOR: Bicho.
CAP DELS SERVEIS MÈDICS:
Dr. Raimon Valdé.
FISIOTERAPEUTA: Oriol Ymbert.
PREPARADOR FÍSIC: Guillem Tarradas.
MASSATGISTA: Aleix.
UTILLER: Anoro.
JARDINER: Palahí.
COORDINADOR FUTBOL BASE: Didinho.
ENTRENADOR 2N EQUIP: Pau Garcia.

dilluns, de juny 06, 2005

LA FUNDACIÓ OFICIAL DEL NONEMPABÉ AGAFA FORÇA

Després d'un sondeig fet la nit del passat dissabte a les carpes de Girona, els socis volen que el club agafi força mitjançant el futbol regional ja que veu que el campionat universitari li queda curt.
Jugadors no li faltaran perquè pertànyer a aquest equip és tot un luxe i un sentiment que tots els que han vestit la nostre samarreta en alguna ocasió saben el que es sent. Entre ells han mostrat el seu total conformisme en aquesta creació i un entusiasme propi dels gran amants de l'esport rei.
Els que han mostrat interés per a formar part d'aquest equip són:
Porters:
Tripo (porter), tornaria al futbol en actiu. Tot i estar 4 temporades fora del futbol federat, les seves tasques com a entrenador i els seus partits de futbito han demostrat que encara manté els reflexes i l'efusivitat que havia mostrat durant la seva trajectòria immensa als maristes.
Pantín (defensa), indubtablement aquest jugador ho deixaria tot per jugar amb el Nonempabé a regional. Seria una forma de tornar la ilusió perduda ja que hi ha molt de futbol en les seves cames i això no es pot deixar escapar.
Kapi (defensa-migcampista), gran impulsor de la idea i gran ilusionat en la possible tasca. El que está clar d'aquest jugador es que fará l'impossible per a que es compleixi aquest somni. Seria el nou Vialli fent tasques d'entrenador-jugador.
Xasko (migcampista), tot i les ofertes rebudes últimament de numerosos equips, cap oferta li faria més ilusió que aquesta amb tota seguretat. Realment aquest jugador sent els colors de l'equip i la seva ilusió es fer gran el Nonempabé lluent l'escut a sobre el seu cor. Seria el cap de merchandising de l'equip gironí.
Didinho (defensa), un altre jugador ilusionat amb la idea. Tot i sempre estar amb equips de 1a regional, no dubtaria en començar en categories inferiors perquè confia que aquest equip es farà gran en un breu període de temps.
Aleix (migcampista), jugador que donaria molta profunditat a l'equip i un fixe a l'esquema del conjunt vermell. Jugador que no va dubtar ni un segon per donar suport a aquest projecte i es va mostrar vertaderament ilusionat.
Eduska (davanter), no hi ha qui dubti de la presència d'aquest jugador al Nonempabé. Per ganes i carisme no el guanya ningú i ha demostrat ser una peça clau als partits universitaris. Aportaria entrega i gols a la part ofensiva de l'equip.
Bicho (migcampista), degut al seu possible estancament a la primera regional com a col.legiat, seria un orgull i satisfacció poder comptar per l'entrenador nonempabista. La seva presència és vital pel que aporta fora i dins del vestidor.
Pau Garcia (migcampista), tot i la seva manca de sang, seria capaç de donar-ho tot per estar a l'11 inicial del Nonempabé. Jugador de toc i qualitat, imprescindibles per formar part del futur gran equip de Girona.
Txe (migcampista), jugador que la directiva dubtava del seu entusiasme envers aquest projecte i que es va fer evident durant el passat dissabte a carpes. Ilusionadíssim amb la creació podria venir acompanyat del seu germà Jordi per ser els nous De Boer.
Turri (migcampista), jugador creat entre les pedreres de Camallera-Maristes-Girona ben dotat técnicament. En les darreres temporades ha estat jugant a Camallera amb grans resultats. Jugador polivalent realitzaria les tasques de preparador físic pels estudis que cursa actualment.

Només amb aquests noms ja podem entreveure que aquest club té ganes de fer-se gran i el primer ascens podria ser assequible a curt plaç. A Això s'ha d'afegir altres noms com Puça (Salt), Joan Martínez (Salt), Anoro (Montessori), Pepo(Montessori), Ramos (Caldes), Ymbert(Caldes), Bos(Sàbat), Teixi(Sàbat), Mateo(Sàbat), Bustins, Albert Anglès (Porqueres) i innumerables jugadors amb ganes de jugar en aquest equip campió.

Xasko Ariztinstain també està treballant per aconseguir un fitxatge mediàtic. Fins ara ha sonat Montes, però el seu fitxatge no es pot confirmar actualment.
En breus dies es publicarà més dades que s'aniran informant progressivament als socis i simpatitzants de l'equip per mitjà de la nostre web. Patrocinadors, possible estadi, ... seran tractats inminenment a la vostre pàgina preferida, la nostra!!!

D'aquí us faig arribar una salutació de part de la directiva del Nonempabé C.F.

dissabte, de juny 04, 2005

Kapi i Xasko renoven


Aquesta tarda s'ha fet pública la notícia que tothom esperava, que és la renovació d'aquests dos grans jugadors pel club nonempabista. Després de dures negociacions, el club ha arribat a un acord amb els dos jugadors, que també formaran part de la cúpula directiva del club.
Amb aquestes renovacions, l'estructura tècnica del club ja té a disposició per la pròxima temporada a Didinho, Pantin, Kapi, Pau, Aleix i Xasko . Falten renovar a Anoro que està meditant si excercir la clausula que li dóna opció a un altre any, Bicho que ha rebut ofertes de El Corte Inglés, Arxer amb ofertes de Djugardens i Helsinborgs, Eduska que marxarà cedit 5 mesos al Katowice, Ramos que marxa tot l'any a l'Slovan Liberec. De Marsal el club en sap poca cosa, es rumoreja que l'han raptat tropes de les FARC a Colòmbia.
En l'aspecte de fitxatges, s'estudia la reincorporació de Pastor, jugador puntal les últimes temporades dins l'esquema nonempabista, i la incorporació d'un "9", que la directiva no vol desvelar.