dimarts, d’abril 26, 2005

Escàndol a la UdG


Escàndol abans de la gran final.

A falta d'una setmana per a la gran final, l'escàndol ha ressonat en tota la premsa esportiva, on es veuen imatges cedides per l'intrèpit reporter W. Chang-Lee (que podem veure d'incògnit a la fotgrafia de la portada). S'especula que Andreu Donat va comparèixer en una reunió com a representant de Lo + Gran, amb peixos grossos del servei d'esports, com David Grau, el monitor de tenis, i Téllez Sánchez.
En la imatge s'observa un radiant donat, obtinguent ja la copa de campió, mentre Téllez té a les mans el contracte pel qual rebrà 1.000.000 d'euros a canvi de la victòria de Lo + Gran, que necessita aquest títol a les seves vitrines, per evitar que el Nonempabé el guanyi per tercera vegada consecutiva i es faci amb el títol en propietat.
La premsa que tradicionalment dóna suport a lo+gran ha volgut desviar l'atenció mediàtica cap a altres fets. El cas més clar el vam poder veure al 9 esportiu, on els titulars de la jornada s'ensanyaven amb Vela Lechuga per una presumta polèmica arbitral, que s'ha demostrat del tot falsa.
Aquesta estratègia per escalfar la final no afecta als jugadors nonempabistes que divendres es concentraran a l'hotel Rey Juan Carlos durant els dies anteriors a la disputa de la gran final.

dilluns, d’abril 25, 2005

Bicho jugarà la finalíssima



Ningú ho esperava, però bicho ha demostrat ser una vegada més, fidel a uns colors. L'emblemàtic jugador nonempabista ha demanat festa del treball, per poder disputar la gran final, i donar aquell toc de xispa que necessiten aquests partits. En principi el Nonempabé compta amb Kapi, Didinho, Bicho, Xasko, Eduska, Aleix, Pantin, Pau, Anoro i Ramos com a fixes, més algun convocat d'última hora.

S'espera que el partit es pugui disputar al llarg d'aquesta setmana.

dimecres, d’abril 20, 2005

Portada Canàries


Ho van tenir a la punta dels dits.

dilluns, d’abril 18, 2005

Canàries 1 x 1

Com era de preveure, en primer lloc, disposem d'un u per u de cada jugador a les canàries, on comentarem les seves actuacions personals.

Adam: Va exercir d'entrenador i d'ànima de l'equip. Va jugar els seus últims minuts com a jugador UdG i va rebre un regal d'una samarreta, idea promoguda per D.Grau. Li va faltar poc per plorar d'emoció. Es va destacar amb algunes bromes, i amb els seus calamars a la romana.

Albert Anglès: Si algú es mostrava reticent de la convocatòria d'aquest jugador, els dubtes es van disipar ràpid. Va esdevindre l'ídol de l'afició amb les seves bromes, i s'especula amb la patent del Kit de Viatge Albert Anglès. L'únic capaç de fer avergonyir a les escalfapolles de la barra. La seva millor frase "Venga más tarde que estamos follando" a la senyora de la neteja de l'hotel.

Aleix Barana: A banda de la seva aportació futbolística, va quedar clara la seva vocació d'esponja. S'especula que té un embut per tragar cubates. Va estar bé aguantant les bromes que li feien, i fins i tot va animar-se a fer uns tocs amb la guitarra i cantar "Torito Bravo" abans de marxar corrent.

Bustins: Es va adaptar bé al grup, i mentre robava cotxes també va fer parades de gran mèrit. La última nit, tot i ser dièsel, li va afectar i va haver de demanar el canvi, perquè es quedava dormit a la barra.

Andreu Donat: Bona actuació del davanter del Fluvià, que va estar a l'alçada de les circumstàncies. Pel pròxim viatge li compraran una plaça de pàquing per evitar grues, i unes claus de recanvi per no oblidar-les per enlloc. A destacar que va fallar un gol que avui per avui fins i tot el nostre estimat Okunowo hagués marcat.

Piris: És un home discret però que va a pinyó fix. Recorda una mica a Indurain pujant a la muntanya en bicicleta. Destaca la seva faceta de fumador de substàncies aromàtiques tals com la menta. Es va estar de fer claus de judo.

Doctor: Didac Garcia, va tenir una actuació molt acceptable entre el públic femení, i tot i no voler cantar cap cançó del seu nou disc, va saber jugar les seves cartes apretant a veteranes. Molt aplaudit el seu canvi de cara quan s'acosta una noia, d'aquí el sobrenom Dr.Slump.

Pau Miret: És un noi seriós, però va demostrar que també sap deixar-se anar. Fent birres tot el dia amb els companys d'habitació, anava ben tocat. Li va tocar juntament amb Andreu Donat la difícil faceta de conductor. Adam i ell van salvar l'aterratge de l'avió clavant el nas a terra.

Piany "Piani": En la seva línia habitual. Bon bevedor, bon jugador de botifarra, i en general bon català interior. Sense la seva aportació, el consum de cervesa hagués caigut en picat. Va saber arropar a Bustins en tot moment.

Pau Garcia: El trencacors de l'equip, amb la seva careta de pena va saber seduir alguna noia. Semblava un japonès fent tantes fotos, i es va destacar com a empanat de l'equip un cop més.

Kapi: Com sempre va mostrar-se sobri, i tot i no estar ultraefusiu, va jugar un paper important. Es recordarà la nit que va tornar sol a l'hotel, i que per no tornar caminant va demanar un taxi. Es va descubrir la seva faceta com a cuiner amb uns spaghettis.

Didac Jerez: A un ritme molt alt, va apretar com el que més, serà molt recordat per les noies canàries. Va saber contrarestar les bromes d'Adam. Va portar la play en una maleta de 50 kilos, amb 7 mandos.

Marcos: Molt bo donant carbasses a una noia espectacular, quan el gol estava cantat, la qual cosa ens diu molt de la seva fidelitat. Tajat els 4 dies, es va arribar a preocupar per la seva salut. Ja té un nou ídol, Albert Anglès.

Teixi: El juvenil de l'equip, va mostrar-se efusiu tot i la presència dels seus pares, que no van poder impedir la primera taja de la seva vida. La seva frase "És molt guapo tajar-se, ara em tajaré sempre." Com a nota negativa els seus vòmits al cotxe i a la sabata de Kapi.

Jaume Duran: L'home del torneig, tot i la permissibilitat arbitral que va fer que rebés al voltant de 60 faltes entre els dos partits. Bromes com tenir el DNI tacat de blanc o semblances falses, no li van impedir rendir a un gran nivell.

Cristian Mora: També va rebre lo seu, fins al punt d'acabar lesionat. Va gaudir de bons moments nocturns, però com els altres galàctics va haber de marxar abans d'hora.

Alfred Zardoya: No va xutar cap penalti, però va estar a bon nivell. Va destacar amb la seva minimaleta, que era el contrari que la de Didac.

diumenge, d’abril 10, 2005

LA FINALÍSSIMA D'AQUÍ 15 DIES

El Nonempabé i Lo + Gran han decidit per acord comú, disputar la gran final després de "l'stage" que disputaran ambdós equips per terres canàries.
La final parteix amb el Nonempabé com a favorit al títol, però davant tindrà un equip molt fort que compta, com el nostre equip, els partits com a victòries.

Pel que fa a les semifinals, l'equip capitanejat per Adam Fontes va patir més del compte per derrotar al Maped per 7-5 mentres que l'equip Nonempabista va derrotar més fàcil del compte als Bicèfals d'Albert Parés i la tribu de bibliotecaris per un còmode 6-2.

LA FINAL

La data de la finalíssima serà comunicada en la major brevetat per tal de que les empreses encarregades de realitzar el merchandising de la final puguin realitzar-les en els propers dies. Les entrades ja es poden obtenir al Servicaixa de la Caixa i a Discos Coll on a part de l'entrada s'obtindrà com a regal l'himne del Nonempabé i tots els càntics de la UdG.
Es preveu que hi hagi una abundant presència a les guixetes del servei d'esports i s'espera que la rebenta arribarà a quotes desorbitades.

Pel que fa a les apostes, BetandWin ha estat la primera en posar les seves quotes a la seva pàgina principal. Són les següents:

1X2
Nonempabé 1,80 --- Empat 3,50 --- Lo+Gran 2,60

Resultado tras el primer tiempo
Nonempabé 2,15 --- Empat 2,75 --- Lo+Gran 2,80

Número de Goles
Más de 11,5
Menos de 11,5

Cuantos goles se marcaran en el segundo tiempo
Menos de 5 goles
Entre 5 i 8 goles
Más de 8 goles

El número de Goles será
Impar 1,90
Par 2,00
Ningun gol101,00

¿En que tiempo se marcaran más goles?
Más goles en el primer tiempo 2,30
Más goles en el segundo tiempo 1,90
La misma cantidad 35,00


Doble oportunidad
Nonempabé o X 1,45
X o Lo+Gran 2,25
Nonempabé o Lo+Gran 1,15


Primer tiempo/Final
Nonempabé/Nonempabé 1,75
X/Nonempabé 4,50
Lo+Gran/Nonempabé 12,50

Nonempabé/X 3,45
X/X 8,75
Lo+Gran/X 10,25

Nonempabé/Lo+Gran 20,40
X/Lo+Gran 5,85
Lo+Gran/Nonempabé 6,70

¿Que jugador marcará durante el partido?
Xasko 1,50

Donat 1,25
Didinho 1,10
Anoro 2,35
Adam 1,95
Cruset 1,30

Aleix 2,05
Pantín 3,45
A.Anglès 3,25
Eduska 1,75
P.Garcia 1,55

Ivan 2,10
Ferri 5,75
Piris 85,00
Kapi 15,5
Ramos 2,20

Il.legal 5,50
Isidru 501,00

¿Que jugador jugará la final?
Txe 250,00
Bicho 150,00
Luca Damiano 115,00
Marçal 75,00
Montes 45,00
Ramos 25,00
Pantín 12,00

¿Logrará un portero marcar un gol?
Si 35,00
No, 1,05

¿Como se marcará el primer gol del partido?
Disparo 1,40

Cabeza 5,25
Tiro libre 8,00

Penalti 14,50
Propia meta 25,00

Ningun gol 101,00

¿Que equipo realizará el saque inicial del partido?
Nonempabé 1,85
Lo+Gran 1,85

Primer saque de banda
Nonempabé 1,80
Lo+Gran 1,90

¿Qué equipo realizará mayor número de saques de esquina?
Nonempabé 1,75
Igual 8,25
Lo+Gran 2,35

Primer acontecimiento
Saque de banda 1,55
Tiro libre 2,75
Saque de puerta 5,00
Saque de esquina 8,75
Gol 35,00

Tiempo extra
0 minutos 4,50
1 minuto 2,25
2 minutos 2,15
3minutos 4,75
4 minutos 12,00
5 minutos 75,00



Aviat es publicaran les apostes especials on s'obtarà a apostes de consecució del títol i apostes sobre el dijous nit, dia de l'entrega de premis a la Sala de Ball de Girona.





divendres, d’abril 08, 2005

Pantin no vol quedar enrere

Jordi Pantin, amb la mirada posada en l'objectiu d'esdevindre un jugador galàctic, va estrenar també la seva pel·lícula ahir al cinemes Albèniz Plaça (antics cinemes ABC). Rodada a França i interpretada per un doble, per evitar possibles lesions, ens narra la història d'un jugador de futbol que tot i patir nombroses lesions mai abandona el somni de triomfar. Nominada a millor maquillatge al festival de Cannes, aquesta pel·lícula satírica sorprendra als espectadors.



dimecres, d’abril 06, 2005

Xasko estrena avui una pel·lícula

Abans de marxar a Canàries, l'emblemàtic jugador nonempabista ha presentat al cinemes la seva nova películ·la, després del rotund èxit de la primera entrega.

dilluns, d’abril 04, 2005

LA PLANIFICACIÓ CANÀRIA




La reunió realitzada aquest migdia a les instal.lacions del servei d'esports de la UdG ha servit per clarificar tots els dubtes existents a l'expedició gironina.
L'equip es concentrarà als voltants de les dues del migdia a l'Aeroport del Prat i s'espera que s'habiliti una zona reservada per evitar aglomeracions de gent, ansioses de tocar els seus ídols.

El nostre equip, el Nonempabé és l'equip que aporta més jugadors a aquesta selecció amb un total de 5, que pressumptament seran els que tiraran del carro per a la consecució d'aquest títol tan esperat. PAU Garcia, ALEIX Barana, Marcos Arizmendi "XASKO", Didac Jerez "DIDINHO" i Marc Requena "KAPI" seran els responsables del bon funcionament de l'equip gironí. Hi han altres membres de l'equip Nonempabista que s'han quedat a les portes de la intercionalitat degut a lesions o motius laborals, com poden ser el cas de Jordi PANTÍN, Eduard Escalera "EDUSKA", Xevi Ramos "XIGER" i Marc Vela "BICHO", que havia sonat com a delegat federatiu.

L'equip sortirà amb diferents avions simplement pel fet de que no morin tants de mitics en un sol vol i és millor repartir el possible risc.
Els jugadors Pau Garcia i Kapi sortiran en el primer avió amb hora de sortida 15:55 amb destinació Tenerife Nord. Aquests seran els primers en ocupar les habitacions de l'apartament de luxe (http://www.molinoblanco.com/) situat a Puerto de la Cruz.

Pocs instants després sortirà la resta de l'expedició encapçalada per David Grau i amb destinació Tenerife Sud, la zona més càlida i seca de l'illa. Allà es llogarà una furgoneta Hyunday + coche i la caravana gironina partirà cam al Nord deixant-se notar per les carreteres canàries.

Les habitacions han estat distribuides de la següent manera:

1) KAPI, XASKO I TEIXI.
2) PAU GARCIA, DIDINHO I ALEIX.
3) DOCTOR, IVAN I ADAM.
4) CRISTIAN, DURAN I ALFRED.
5) PIRIS, DONAT I ALBERT ANGLÈS.
6) BUSTINS, PINI I PAU MIRET.


Durant aquesta setmana seguirem informant de les novetats referents tan a la selecció UdG com referent al nostre equip, el Nonempabé.

Ja queden 7 dies!!!


Ja només queda una setmana...


Avui la major part de la sel·lecció s'ha reunit per acabar de discernir els petits detalls que mancaven aclarir per Tenerife 2005. La llista ja definitiva compta amb jugadors de gran renom, amb altres joves promeses: Bustins i Piris seran els encarregats d'avorrir-se a la porteria. A la defensa, Pini creant joc per la dreta, Doctor de lliure composant cançons, Didinho amb el "10", lateral esquerre, Pau Garcia possible cara de ofès al lateral dret, Marcos de central evitant expulsions, Kapi fent el mític pel mig, Alfred aguantant la pilota, Teixi tocador, Ivan fent la banda esquerra amb Albert "són unes putes" Anglès, per la dreta galàctic Cristian Mora, i el mític Pau Miret. A davant Overmars Aleix, Canvis de ritme Duran, i el pitxitxi "Tor" Donat. Com a comodí, l'entrenador jugador Adam Vialli, que aquest cop donarà ordres sense la seva ajudant, la cosina d'Andreu Donat.

divendres, d’abril 01, 2005

Ja som a la Final!!!


El Nonempabé a la gran final.
Partit molt plàcid davant els Bicèfals, encapçalats per Albert Parés i amb Senglar a la porteria. En cap moment el conjunt visitant va poder amb el conjunt nonempabista, si bé és cert que amb el 2-2 la por va entrar al cos d'alguns espectadors.
No va ser un bon partit del conjunt nonempabista, però la final ja és una realitat.