dimarts, d’abril 26, 2005

Escàndol a la UdG


Escàndol abans de la gran final.

A falta d'una setmana per a la gran final, l'escàndol ha ressonat en tota la premsa esportiva, on es veuen imatges cedides per l'intrèpit reporter W. Chang-Lee (que podem veure d'incògnit a la fotgrafia de la portada). S'especula que Andreu Donat va comparèixer en una reunió com a representant de Lo + Gran, amb peixos grossos del servei d'esports, com David Grau, el monitor de tenis, i Téllez Sánchez.
En la imatge s'observa un radiant donat, obtinguent ja la copa de campió, mentre Téllez té a les mans el contracte pel qual rebrà 1.000.000 d'euros a canvi de la victòria de Lo + Gran, que necessita aquest títol a les seves vitrines, per evitar que el Nonempabé el guanyi per tercera vegada consecutiva i es faci amb el títol en propietat.
La premsa que tradicionalment dóna suport a lo+gran ha volgut desviar l'atenció mediàtica cap a altres fets. El cas més clar el vam poder veure al 9 esportiu, on els titulars de la jornada s'ensanyaven amb Vela Lechuga per una presumta polèmica arbitral, que s'ha demostrat del tot falsa.
Aquesta estratègia per escalfar la final no afecta als jugadors nonempabistes que divendres es concentraran a l'hotel Rey Juan Carlos durant els dies anteriors a la disputa de la gran final.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cada dia sou mes grans!!!!!!

Anònim ha dit...

El xinu es diu Chung Lee realment???jajajaja és lo millor de la portada