dimecres, de març 16, 2005

A Semis!!!

Nonempabé, 9 - Seleçao, 2

El Nonempabé va presentar-se ahir amb una alineació de gala, formada per Tripo, Ramos, Kapi, Xasko, Pau, Aleix, Eduska i Didinho. Van ser baixa Anoro i els internacionals suecs Pantin i Bicho. En la primera fase del partit, el conjunt nonempabista va mostrar-se titubejant davant la serietat defensiva plantejada pel rival. Fruit d’aquest mar de dubtes arribava el 0-1, que posava la por al cos dels aficionats vermells.

Tot i aquest traspeu inicial, el Nonempabé no va perdre la cara al partit i va seguir tocant, combinant passades curtes amb perilloses pilotes llargues buscant a Eduska i Didinho. El partit va canviar de rumb amb l’empat i el posterior 2-1 que donaven certa tranquilitat als jugadors entrenats per Kapi Rijkaard.

A partir d’aquest moment, el partit només va tenir un amo i senyor, el Nonempabé, que va començar a ballar al seu rival amb un futbol directe i sense fisures que va permetre que el marcador esdevingués ampli per l’alegria dels aficionats, que van acabar fent la onada i corejant amb olés les passades nonempabistes.

Ara els jugadors ja tenen el cap mirant a les semifinals, on s’enfrontaran a un rival barroer, l’At.Masnou, que té el dubte de Pepe que pot causar baixa per sanció.

1 X 1

Lluis Serras “Tripo” (9) Concentrat. Era el seu debut aquesta temporada, però no es va notar cap incís de nerviosisme en cap jugada seva. Va manar a darrera i va fer intervencions de mèrit. Va despejar alguna pilota de forma efusiva.

Xavier Ramos (8) Defensiu. Era molt important la seva aportació ahir, i va demostrar ser un home important. Tot i que saltar de cap no és el seu fort, les seves assistències van ser molt interessants.

Marc Requena (9) Sacrificat. Es va saber buidar defensivament, i va suplir amb èxit la baixa de Pantin.


Marcos Arizmendi (7) Imprecís. No va ser la seva tarda, però va saber refer-se per aportar el seu toc habitual en el joc nonempabista.


Aleix Barana (7) Lluitador. Ahir es va destacar robant pilotes de vital importància, gràcies a la seva lluita.


Pau Garcia (8) Visió. Tot i no tenir sang, va demostrar la seva gran visió de joc i potent xut. Molt important la seva aportació ofensiva quan el resultat no era favorable.

Didac Jerez (8) Golejador. Després d'un inici titubejant, va trobar la posició en el camp i va saber obrir la defensa rival.


Eduska (6) Castigat. Eduska va ser durament castigat, ja que li van xiular moltes faltes en contra. Tot i això va fer jugades de gran mèrit, inclòs un canyo de llibre a un rival.


DECLARACIONS


Porter de l'altre equip: "Hem jugat bé fins que ens han torejat."
El gros armari: " Sóc molt efusiu provocant faltes que he comès jo."
Pantin: No va fer cap comentari. No va dir si venia o no.
Marsal: "Estic segrestat a Colòmbia."
Tripo: "Som l'únic equip que obrim el camp, i em sento més segur amb kapi a darrera."
Eduska: "Estic màxim indignat per l'arbitratge en contra meva."
Kapi: "Hem d'evitar l'eufòria, encara queden 2 finals."

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aixi per riure