dilluns, de març 07, 2005

S'acosta el partit de dimecres

L'entrenament d'aquest matí ha servit entre moltes coses, veure els jugadors que entraran en l'alineació del pròxim dimecres, que servirà per homenatge pels jugadors per la consecució de la lliga regular, que a manca d'una jornada està de la següent manera:

1.- Nonempabé...............24 Punts
2.- Maped.......................19 Punts
3.- Projecte Moskatell....16 Punts
4.- Farolerus...................13 Punts
5.- Maltractant el Rival..13 Punts
6.- Ade's..........................10 Punts
7.- Warriobajeros.............9 Punts
8.- Can Pixa......................7 Punts
9.- Team AT......................6 Punts
10.- Drinking Team...........0 Punts


Amb la qual cosa, l'última jornada serà un mer tràmit pel conjunt Nonempabista, que tot i això buscarà la victòria per acabar amb 27 punts dels 27 possibles aquesta primera ronda. La fase final, per contra, es preveu molt més igualada. Per aquest fet, és possible que els jugadors es dosifiquin per aforntar amb garanties aquesta definitva fase. La llista de convocats de Kapi Rijkaard és la següent:
CONVOCATS:

1.- Marc Requena "Kapi"
2.- Didac Jerez "Didinho"
3.- Xavier Ramos "Xiger"
4.- Marcos Arizmendi "Xasko"
5.- Joan Anoro "Anoro"
6.- Marsal Auguet "Marsal"
7.- Pau Garcia "Pau"
8.- Aleix Barana "Aleix"
9.- Eduard Escalera "Eduska"
10.- Jordi Pantin "Pantin"
DESCARTATS:
Marc Vela "Bicho": Després de la seva actuació l'altre dia, i el seu estat físic limitat, Kapi prefereix reservar aquest home per la fase final, on es preveu que tindrà un paper decisiu, si el seleccionador suec no fa de les seves convocant-lo per algun amistós.
Oriol Ymbert: El seu bon nivell demostrat amb el Caldes no ha servit per entrar en la convocatòria, ja que la recuperació d'Eduska li ha tancat les portes.
Joan Martínez: A l'entrenador no li ha agradat en excés la seva autoexpulsió de diumenge, i tot i que tenia números per entrar en la convocatòria, Kapi Rijkaard l'ha deixat fora.
Miquel Arxer "Txe": El club ha desestimat la seva reincorporació immediata per evitar provocar-li porblemes sentimentals, ja que el jugador no està al 100%.
Ignacio Pastor: Després de la seva curta experiència a Palafrugell, la seva arribada a Sàbat feia preveure l'entrada en la llista d'aquest superclasse, però també queda fora.
Eduard Nonó: Després de no adaptar-se al futbol alemany, el jove jugador saltenc s'ha entrenat amb el filial per recuperar la forma física.
Paco Almagro "Paquillo": Està clar que no compta amb la confiança de l'entrenador, que només el va fer debutar davant el cuer per agafar minuts. No té fitxa federativa.
Lluís Serras "Tripo": El bon moment de Kapi, fa impossible l'entrada d'aquest porter a l'alineació. Tot i això, l'entrenador el té molt en compte.
Alex Montes: Reservat per partits especials. A més fins que no torni la samarreta grisa a Kapi, no jugarà.
Toni Romero: Desaparegut.