dilluns, de març 14, 2005

QUARTS DE FINAL

Nonempabé - Seleçao
Mitics Arena, Dimarts 15 a les 18:00 h.



Possible alineació per demà.


Ara comença la part decisiva de la lliga. Si el Nonempabé vol obtenir el tricampionat, no pot fallar. Una derrota es pagaria amb l'eliminació, i l'afició espera que això no es produeixi. Enfront un rival incòmode, la Seleçao, molt lluitadors, però sense cap individualitat especialment reconeguda.
Per al partit, kapi ha convocat a jugadors amb experiència en aquest tipus d'encontres: Tripo, Kapi, Didinho, Xasko, Ramos, Eduska, Aleix, Anoro i Pau Garcia.
El motiu de la inclusió de Tripo, es reforçar l'equip amb jugadors de tall defensiu amb l'aportació de Kapi a la rereguarda, que conjuntament amb un Pantin al 100% i un Ramos molt motivat, poden formar una infranquejable muralla defensiva.
En el mig del camp s'ha optat per jugadors de toc que aportin fantasia i vistositat al joc, amb Xasko i Pau Garcia, i per les bandes velocitat i sacrifici amb Aleix Barana i Didac Jerez. Al davant Eduska tornarà a ser peça clau per la seva veterania i estimació, mentre que Anoro aportarà frescura i gol, ja que es troba en un bon moment de forma.
L'encontre serà arbitrat pel ja vell conegut de l'afició Adam Fontes, un col·legiat de garanties per aquest partit estel·lar.