dijous, de març 10, 2005

Per la via rápida

Nonempabé, 11 - Farolerus, 2



Ahir el Nonempabé, matemàticament campió de la seva lliga, va rebre el passadís d'honor dels Farolerus, un equip limitadet ple de rabiosos.
Les nombroses baixes com Anoro, Eduska, Ramos, Marsalsson, Bicho, Ori, no van privar al conjunt vermell de desplegar el seu joc habitual, tot i ser un home menys durant tot el partit. La reaparició de Pantin va donar un nou aire a la defensa nonempabista, que només es va veure superada en dues ocasions.
El partit va ser plàcid, i en cap moment es va patir pel resultat, tot i que el primer gol va tardar en arribar, per mitjà de Xasko (Com comença a ser habitual), en una pèrdua de pilota de l'equip rival en defensa. Posteriorment la pluja de gols va continuar, i podria haver estat més gran si no fos perquè l'equip es va dedicar a fer circular la pilota amb velocitat sense buscar la porteria rival.


1 x 1

  • Marc Requena (8) Segur. El porter nonempabista no va patir en excés les arribades del Farolerus, i les poques ocasions que va haver d'intervindre, ho va fer amb encert.
  • Jordi Pantin (9) Infranquejable. La solidesa defensiva i la sortida de pilota que proporciona el jugador suec, dóna un aire diferent a l'equip. Excepte una errada en un gol visitant, es va mostrar perfecte.
  • Marcos Arizmendi (8) Concentrat. Ahir era un partit per mantenir la posició, i Xasko ho va fer. Va col·laborar a obrir el marcador, i tot i fallar un penal va completar una lluïda actuació.
  • Pau Garcia (9) Organitzador. Va agafar la responabilitat del mig del camp, i va fer circular la pilota amb criteri.
  • Aleix Barana (8) Ràpid. Va donar velocitat al joc i profunditat per banda en un partit on era difícil trobar forats.
  • Didac Jerez (9) Golejador. Ahir va estar en estat de gràcia, transformant tota ocasió que se li va presentar.

El Col·legiat

Adam Fontes. Molt bé. Tot i les protestes visitants sense cap sentit va mostrar-se coherent en totes les seves decisions.

DECLARACIONS

  • El pelut i primet: "Aquí hi ha l'entrenador del Montessori, li trencarem les cames... Hola!!!! No em coneix però és igual (Referint-se a Didinho)"
  • El baixet i regordet: " és que l'àrbit és amic seu..."
  • El baixet a seques, després d'establir el 8-2: "Ara també protesto no?"
  • Didinho en resposta al baixet a seques: " Sí, si, 8-2..."
  • Xasko: "No ens posem a la seva alçada..."
  • Kapi: "Estic molt content per Pantin, crec que l'hem recuperat!!"

ANÀLISI AL RIVAL (per Pitxi Bicho)

Els Farolerus són un equip seriòs, amb una plantilla que no fa suecs a l'hora de jugar els partits. Tot i tenir un toc de pilota molt limitat, intenten jugar la pilota. Quan no tenen la pilota pressionen molt, amb un joc groller. La mostra està en les moltes entrades dures que van fer als jugadors nonempabistes.

Emocionalment, són un equip amb problemes psicològics, com ressentits amb tothom, ja que des de l'inici del partit es van mostrar hostils envers els nonempabistes, exceptuant algun cas.

El + Arnold: Un baixet que fa primer que portava una polsera de tennis com a braçalet, que no feia més que entrades guarres i protestar indignat cada acció. A més de ser un mal jugador era una mala persona.