dijous, de març 03, 2005

Apisonadora vermella

Nonempabé, 10 - Team AT, 3



El partit d'ahir a la tarda es presentava com una incògnita pel conjunt vermell, que es presentava amb la baixa ja coneguda d'Eduska, a la qual se li van sumar les baixes d'última hora de Pantin, Anoro i Pau Garcia, fet que va provocar certa crispació en el públic, que havia preparat una rebuda especial pel jugador suec.
Amb aquest panorama, el Nonempabé va començar el partit amb un home menys per l'arribada tard (Tot i que més val tard que mai), de Marsal. El domini era total, però no es traduiria en gols fins ben entrat el minut 10 de partit, quan Xasko es movia per dins l'àrea per establir l'1-0. A partir d'aquí la pluja de gols va començar, i fins i tot Bicho es va permetre el luxe de desconnectar del partit durant uns minuts.
El rival, de poca entitat, no va plantar cara en cap moment, i tot i les protestes reiterades cap al col·legiat, no van aconseguir res positiu en la seva visita al Mitics Arena. El partit va ser atentament seguit pel sel·leccionador UdG Adam, per seguir les evolucions de Aleix, novetat en la llista de convocats pel partit d'avui a Barcelona.
Per la seva banda el president va anunciar multes econòmiques a Jordi Pantin, Pau Garcia i Anoro per la seva no compareixença a l'encontre.
1 x 1

Marc Requena (9) Concentrat. Va resoldre amb gran encert les jugades de perill del conjunt rival, i va fer bons desplaçaments de pilota.
Marcos Arizmendi (6) Organitzador. Va romandre ben col·locat durant tot el partit, i va donar joc a la resta de companys. A més va establir l'1-0.
Xavier Ramos (8) Defensiu. Donades les baixes a la defensa, va haver de dedicar-se a protegir la porteria de Kapi. No va desmelenar-se en excès.
Marsal Auguet (6) Retornat. el club ja trobava a faltar els serveis d'aquest esquerrà amb arribada per poder obrir les defenses rivals. Bona aportació del mexicà de l'equip.
Aleix Barana (6) Profund. La seva habilitat i velocitat van ajudar a l'equip en moltes fases de partit. Es va trobar una mica coibit degut a la observació del sel·leccionador.
Marc Vela (10) Debutant. Li posem un 10 perquè és un jugador franquícia que ho dóna tot pel club en cada partit que surt a la gespa, i tot i la seva manca de ritme d'entrenaments, vam tornar a gaudir d'aquest petit esquerrà tan estimat per tota l'afició. Va ser el retrobament esperat.
Didac Jerez (6) Dosificat. Ahir no era partit per grans esforços i Didinho que havia tornat dels carnavals de Rio la setmana passada necessitava no forçar per estar al 100% per la fase final.

Declaracions

Marc Vela: "Dono gràcies a l'afició que tant m'estima, espero poder retornar amb gols aquest apreci, i no fer tants suecs. I recordar-li a l'Anoro que té la meva samarreta."
El vasc: "Tampoc són tan bons."
Marc Requena, en resposta al vasc: "Menys mal, que si no us en cauen 30."
L'alt i esbarregat: "Nos tenemos que desangrar para que piten falta?"
Pantin: "No vull fer declaracions, gràcies."
Un que no feia cap paper: "Si,si, però a cubates no ens guanyen."
Marcos Arizmendi: "Que poc ens coneixen..."