dimecres, de febrer 23, 2005

LES SAMARRETES MES COTITZADES



Entre les samarretes més demanades pel públic ja tenim les del Nonempabé. L'equip gironí ja compta amb la seva pròpia botiga situada a la Rambla amb una àmplia gamma de productes que satisfan a tots els usuaris. En aquests moments i amb dades exposades per les grans superfícies com El Corte Inglés, Illa Diagonal i Esports Parra ens indiquen que les samarretes vermelles del Nonempabés s'estan venen un 50% més que les d'altres clubs com el F.C. Barcelona, Real Madrid o Manchester United.

Entrevista a Xasko Arizmendi, cap de vendes del club:

Bon dia senyor Arizmendi,
Bon dia.

Com veu aquest augment de vendes que està obtenint el club?
Realment el Nonempabé està visquent un moment àlgid i tot això es reflexa en el merchandising venut durant els últims dies. Realment la marca Nonempabé està oferint uns ingressos més alts del que ens esperàvem i va en alça.

Quines samarretes són les que s'estan venen més?
Realment s'estan venen la de molts jugadors però les de Xasko i Didinho són les més demanades últimament. També estem rebent una molt bona demanda de samarretes amb el nom de Pau per part del públic femení i també moltes solicituts de productes als països d'on provenen. Esmentar sobre tot la demanda de samarretes de Bicho i Pantín del públic suec.

Quins altres productes podem trobar a la nova botiga del club?
A la nostre botiga es poden trobar tot tipus de productes de l'equip. A part de les samarretes, altres productes ben acollits són els de guants de porter firmats per Kapi, pilotes signades per tots els membres, paper de fumar d'Anoro, el rellotge Rolex del club, l'ampolla de JB, els apunts de Ramos (de regal el "como bailar Ave Maria de Bisbal"), el pijama de Pantín, el membre de Tripo a tamany natural, l'himne del club en cd i els millors gols d'Eduska en DvD.

S'està pensant en obrir alguna nova botiga pròximament?
En aquests moments s'estan apunt d'obrir botigues Nonempabé a les ciutats més importants com Tòquio o Shangai on el club és molt estimat, a New York, Las Vegas i Los Ángeles, Estocolm, París, Roma, Madrid, Barcelona, Buenos Aires, Kingston, Praga, Rio de Janeiro, Amsterdam, Mexico DF, Munich i a Monaco. També teníem una a la India però el tsunami la va destruir.

Quines activitats extraesportives realitza el Club?
Cada dimecres, després del partit del primer equip, dos jugadors venen aquí a la botiga i signen autògrafs a tots els fans que el soliciten. Per exemple aquesta tarda venen Aleix i Marçal i es calcula que hi haurà un gran nombre d'aficionats a veure els jugadors del seu equip.
També és cert que el club vol promocionar els seus jugadors de dia i de nit i per això cada dijous es poden trobar la majoria de jugadors per la zona triangle nit de Girona. Són clients habituals de Lux, Sala de Ball, Platea, ....

Donem les gràcies al senyor Arizmendi per aquesta entrevista i li desitgem tots els èxits possibles al seu club esportivament i com és el seu cas, econòmicament parlant.

Gràcies a vosaltres i fins una altra.