dimarts, de febrer 22, 2005

ESPECTACULAR!!!!!



Nonempabé, 13

Projecte Moskatell, 6

Ahir vam poder gaudir d'una de les més màgiques tardes de futbol, amb la visita del fins al moment segon classificat de la lliga, el Projecte Moskatell, un equip format per joves jugadors de gran qualitat i sacrifici.

El partit començava amb la incògnita de veure quin era el nivell real del conjunt nonempabista, que després de la victòria davant el Maped, no havien disputat cap partit contra rivals d'entitat. Les coses començaven malament pels de Kapi Rijkaard, ja que el Moskatell s'avançava per 1-3 en els primers instants de partit.

Tot eren flors i violes per l'equip groc del Moskatell, que es permetia fer broma davant una previsible victòria amplia. Però el que no debien saber aquests joves jugadors, és que s'enfrontaven al vigent bicampió de la competició, i que va saber imposar la seva astúcia i veterania, que va permetre a Marcos perforar la porteria visitant amb dos xuts llunyans, que establien l'empat. Poc després, Pau Garcia posava per davant al conjunt vermell amb una canonada de fora de l'àrea, que enfonsava al seu rival.

Les coses estaven canviant, i el Moskatell ja no era font de bon rotllo i bromes com feia uns escassos minuts. Abans del descans, Marcos en una jugada personal va establir el 5-3 després de regatejar a 3 defensors. Ramos arrodonia el resultat amb un centre-xut que es colava per l'escaire rival, davant la mirada desesperada del porter Mosketellenc.

La segona part, va servir per demostrar l'enorme diferència entre els dos equips, amb un futbol de fantasia, que va permetre el lluiment de tots els jugadors Nonempabistes, que feien circular la pilota per on volien, per desencís visitant, qui ja tornaven a tocar de peus a terra un cop tingueren els fums baixats. El festival de la segona part va ser propiciat per la tripleta atacant formada per Didac, Anoro i Eduska que van aprofitar per engreixar les seves estadístiques golejadores. A darrere Aleix, Marcos i Pau triangulaven i desfeien les poques arribades visitants, que amb prou feines inquietaven a la porteria de Kapi. El festival es va acabar amb un 13-6, però va deixar a la retina dels aficionats un munt de jugades dignes de formar part de la memòria futbolística dels amants d'aquest esport.

Amb aquesta victòria, el Nonempabé s'assegura la participació als playoffs de la Champions League, i té a la butxaca el títol de la lliga regular, ja que compta amb 5 punts d'avantatge respecte el Maped, a manca de 6 punts per disputar-se.

1 x 1

Marc Requena (9). Sobri. No va patir en excés, i va treure totes les pilotes compromeses que va tenir. Tot i els 6 gols encaixats va transmetre molta seguretat a la resta de companys.

Aleix Barana (8). Lluitador. Va donar mostres de la seva qualitat, i a més va lluitar i es va sacrificar defensivament per l'equip. Tot i no marcar cap gol, va fer aixecar al públic dels seus seients amb els seus regats.

Xavier Ramos (7). Substituït. En la seva línia, donant joc als companys i tocant amb eficàcia. Excepte alguna pilota perduda en defensa, va fer una primera part completa. Va marcar un golàs i va ser substituit a la mitja part.

Pau Garcia (9). Omnipresent. Va estar per tot arreu, tant en tasques defensives com ofensives, i a més de demostrar la seva potència de xut, va demostrar exquisites maneres jugant la pilota.

Marcos Arizmendi (8). Canoner. Com és habitual va trobar porteria amb facilitat en xuts llunyans, i va fer circular ràpid la pilota. Va fer un gol de traca i mocador.

Joan Anoro (7). Progressiu. Va sortir dubitatiu, però a la segona part va agafar la confiança que li demanen els tècnics i va ser letal en el retall. Tot i fallar un gol de cap, va demostrar el seu oportunisme.

Eduard Escalera (7). Sacrificat. Partit rere partit Eduska ens demostra ésser un valor segur, i en tasques més sacrificades de l'habitual, està demostrant que pot donar equilibri a l'equip. A més està agafant olfacte golejador.

Didac Jerez (8). Tocador. Va jugar més retrassat que en altres ocasions, i el resultat va ser molt positiu. Va donar molt de joc per tot el camp, portant de corcoll a la defensa rival. Com és habitual, va estar fi de cara a porteria.

Declaracions

Jordi Pantin: "Estic molt content de la victòria de l'equip, suposo que encara vesteixen de vermell, no?"

Marc Vela : "La setmana que vé si no marxo a les 12 de la uni seré un més al partit."

Marc Requena: "Encara no puc dormir pel gol que em va fer el Sant Hilari. "

Juvenil del Girona (Projecte moskatell): "M'ha fet mal, pequè guanyavem 1-3 i pensava que vacil·lariem com el dia que vam quedar 26-1 contra Drinking Team, però a la que ens han començat a apallissar i a vacil·lar-nos he fet la típica tàctica ofès, perquè em feia mal."

"Acabo d'adonar-me que no sóc una superestrella com em pensava, i com pensen la majoria de juvenils del Girona. Per una part estic ofès màxim, però d'altra banda dono gràcies a haver-me adonat a temps. Buscaré un equipet a 2ª Regional."